Χαλασμός κόσμου στη Νέα Απολλωνία: Τεράστια επιτυχία και προσέλευση στη 16η Πολιτιστική Εβδομάδα

xls

xls
Χαλασμός κόσμου κυριοκλεκτικά στη Νέα Απολλωνία! Η 16η Πολιτιστική Εβδομάδα διανύει σήμερα την 5η ημέρα της (από τις 10 συνολικά) και μέχρι τώρα η προσέλευση του κόσμου, το κέφι, η ατμόσφαιρα δημιουργίας και οι θετικές εντυπώσεις όλων ξεπερνούν κάθε προσδοκία!

 

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Γυναικών έδωσε τον καλύτερο εαυτό του στον σχεδιασμό κατ την οργάνωση των εκδηλώσεων και δίκαια καμαρώνει και δέχεται τα συγχαρητήρια όλου του κόσμου!

Ας δούμε λοιπόν κάποιες λοιπόν στιγμές απο την 16η Πολιτιστική Εβδομάδα έτσι όπως μας τις έστειλε η αγαπημένη μου φίλη Ελένη Πιπιντάκου:

1η μέρα Πολιτιστικής Εβδομάδας: Тα εγαίνεια της εκθεσης ζωγραφικής.

Μεγάλη προσέλευση του κοινού και ειδικά των μικρών παιδιών που δημιούργησαν και έπαιξαν με την ψυχή τους.

Εκπληκτικές και οι δημιουργίες των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου Ν. Απολλωνίας.

 

 

 

2η μέρα Πολιτιστικής Εβδομάδας: Το θεατρικό μας έργο ο Ηλίας του 16ου από τα παιδιά μας, με ένα κατάμεστο θέατρο και τον κόσμο να σπαρταράει απότα γέλια!!

 ils

ils

3η μέρα Πολιτιστικής Εβδομάδας: χοροί και τραγούδια Νησιών και Μ. Ασίας με φιλοξενία των χορευτικών Πολιτιστικού συλλόγου Πολυγύρου και Ν. Μαδύτου με την μοναδική τους λατέρνα και με πλήθος κόσμου να γεμίζει τον χώρο της εκδήλωσης!

Εκπληκτικό το το δρώμενο ''το πανηγύρι του Άι-Ευσεβίου'' από τη Λήμνο με καλεσμένους έξω απο την αυλή της εκκλησίας τα χορευτικά απο τα νησιά, την Μ. Ασία και τη χαλκιδική!

Ακολούθησε χασαπιά πολίτικη γιατί όπως έλεγε το δρώμενο οι άντρες είχαν πιει πολύ και οι γυναίκες αρχισαν χορεύουν τους χορούς των ανδρών.

Μετά είχαμε γλέντι και κέρασμα στους φιλοξενούμενους!

 

4η μέρα: και είχαμε Γυμναστικές επιδείξεις και επιδείξεις Καράτε και κινγκ μποξινγκ απο τα τμήματα που διατηρούμε στο σύλλογο μας.

Δασκάλα γυμναστικής η κα Γεωργία ΚαλαΪτζή και δάσκαλος καράτε ο κ. Παπαδόπουλος Δημήτρης,.

θέμα της ημέρας " "bullying" μίλησε στα παιδιά και τον κόσμο η τελειόφοιτη του ΑΠΘ τμήματος ψυχολογίας Καλαφάτη Εύη που είναι από τη Ν. Απολλωνία.

 

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΕΦΙ

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ!!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ