Η Σταχτοπούτα στην Ασπροβάλτα: Παρασκευή 17 Ιουλίου από την Παιδική σκηνή Ροντίδη

stxp

stxp
Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα παραμύθια μικρών και μεγάλων, την ¨ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ¨, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό της περιοχής μας στο Θέατρο της Ασπροβάλτας την Παρασκευή 17 Ιούλιου και ώρα 21:00.

stx

stx

Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ¨ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ¨ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΡΟΝΤΙΔΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ¨ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ¨ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ

Πρόκειται για ξεχωριστή ιστορία, που ασχολείται με την ανθρώπινη αδικία, την εκμετάλλευση και την κακία, και πως όλα αυτά στο τέλος υπερνικούνται από τη δικαιοσύνη, την αξιοπρέπεια, την υπομονή, και την αγάπη.

Διατηρώντας πάντα την κλασική μορφή του παραμυθιού, μέσα από εφέ μακιγιάζ, φωτισμού, χορευτικών, τραγουδιών και κοστουμιών εποχής, ο μικρός θεατής έρχεται σε άμεση επαφή με τους ήρωες του παραμυθιού συμμετέχοντας επί σκηνής στη θεατρική δράση του έργου.

Η σκηνοθεσία – διασκευή είναι του Γιώργου Ροντίδη,η σκηνογραφία του Βάσου Καδίτη, η μουσική του Άκη Γεροντάκη, οι στίχοι του Γιώργου Ροντίδη, οι χορογραφίες της Κατερίνας Αντωνιάδου, τα κοστούμια και το makeupartist της Ελένης Δημοπούλου.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι:  

 Χρήστος Παπαμηνάς, Στέφανος Καλλιανίδης, Σωτηρία Σακαλάκη,            
Αγγελική Περγαμινού, Στέργιος Μαδέρης, Θοδωρής Γεωργίτσης                      
Τσολακίδου Αλεξάνδρα, Τσαχουρίδου Δέσποινα.

   Γιώργος Ροντίδης Σκηνοθέτης

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ  ΡΟΝΤΙΔΗ

Δεσπεραί 13 Θεσσαλονίκη - Τηλέφωνο : 2310274570 & 2310261584

Γενική είσοδος Παράστασης 6 €.

Κρατήσεις εισιτηρίων 6944062928.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ