18 Αυγούστου σφάζει τον κόκορα ο Χάβος στη Βόλβη και ξεκινά με τοπικά πετεινάρια!

tr1s

tr1s

Φετινό ξεκίνημα για τον Τρίτωνα και τον Βασίλη Χάβο στις 18 Αυγούστου στις όχθες της λίμνης Βόλβης...

 

Παραλίμνια και μέσα σε ειδυλλιακό περιβάλλον θα αρχίσει να τρέχει τους παίκτες του από τις 18 Αυγούστου ο νέος κόουτς του Τρίτων Βόλβης Βασίλης Χάβος, εν όψη της νέας ποδοσφαιιρικής περιόδου της Β΄κατηγορίας.

Όπως αντιλαμβάνεται εύκολα ο καθένας λοιπόν, μόνο ρομαντική και ειδυλλιακή δεν θα είναι η περίοδος αυτή για τα νεαρά στελέχη του Τρίτωνα που καλούνται να τα δώσουν όλα στις προπονήσεις για να ανταπεξέλθουν στον επερχόμενο αγωνιστικό Γολγοθά που τους περιμένει στο υπόλοιπο της χρονιάς.

iram2

iram2
Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Σαχινίδη από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, η διοίκηση του Τρίτωνα Βόλβης ήρθε σε συμφωνία με τον νέο προπονητή της ομάδας. Αυτός είναι ο Βασίλης Χάβος, ο οποίος μαζί με τους διοικούντες της ομάδας, έχουν στόχο στο νέο πρωτάθλημα, μια θέση μέσα στην πρώτη πεντάδα όσο και την χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών παικτών της ακαδημίας.

 

 Όπως μάλιστα δήλωσε στο strymonikostoday ο έμπειρος κόουτς, φέτος θα στηριχθεί αποκλειστικά και μόνο στα τοπικά βλαστάρια της Βόλβης και φιλοδοξεί να βάλει τις βάσεις για την ομάδα της επόμενης δεκαετίας για το ιστορικό σωματείο που στο πρόσφατο παρελθόν στηρίζονταν σε μεταγραφές με αποτέλεσμα να αποδυναμωθεί ο τοπικός κορμός της ομάδας.

 

τριτων

 

Τα πάντα ετοιμάζονται λοιπόν πυρετωδώς για το φετινό ξεκίνημα στην Μικρή Βόλβη και μάλιστα μετά και από τον επιτυχημένο καλοκαιρινό χορό της ομάδας,

από τον οποίο το Δ/Σ πήρε βαθιά οικονομική ανάσα, όλα είναι σχετικά πιο εύκολα στη ροή τηων καθημερινών αναγκών του σωματείου.

 

 

Ευχή όλων μας είναι ο Τρίτωνας να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα και να αναδείξει τα επόμενα μελοντικά αστέρια του που θα τον επαναφέρουν στην θέση που του αρμόζει βάσει της ιστορίας και των επιτυχιών που έχει καταφέρει στα ερασιτεχνικά γήπεδα μας!

ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΒΟ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ