Λεωνίδας Πίτσικας: Το αντίο του coach και το ευχαριστώ του Αριστοτέλη στον Λεωνίδα του!

lk

lk
Έφτασε η ώρα να πω αντίο... Ένα από τα καλύτερα στελέχη στο προπονητικό team του Αριστοτέλη Σταυρού, ο Λεωνίδας Πίτσικας, αποχαιρετά τον σύλλογο λόγω μετάθεσης του.

 

Αθόρυβος, ουσιατικός, αγαπητός, μαχητής και επίμονος, δάσκαλος και μαθητής ταυτόχρονα με τους μικρούς αθλητές που προπονούσε, ο Λεωνίδας ήταν πάντα παρών στα εύκολα και στα δύκολα (κυρίως στα δύσκολα..) και έδωσε όπως και πήρε πολλά από το πέρασμα του σο σωματείο, όπως λέει και ο ίδιος στο συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα που έγραψε στη σελιδα του Αριστοτέλη Σταυρού.

 Σύσωμη η αθλητική οικογένεια του Αριστοτέλη (Δ/Σ, προπονητές, αθλητές, γονείς, φίλαθλοι) τιμούν και αναγνωρίζουν τον χαρακτήρα, το ήθος, το έργο και την προσφορά του Λεωνίδα και του ανταπόδωσαν με τον τρόπο του ο καθένας με την σειρά του, το δικό του ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Να είσαι καλά φίλε Λεωνίδα, καλή συνέχεια και καλή πρόοδο σε κάθε τομέα της ζωής σου και πάντα καλοδεχούμενος στο χωριό που αγάπησες και σε αγάπησε !!!

lp

lp

 

Λεωνίδας Πίτσικας:

<< Έφτασε η ώρα να πω αντίο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρόεδρο της ομάδας Άγγελο Γκεμετζή και τον Θοδωρή Σαββίδη, που με εμπιστεύθηκαν. Ελπίζω να ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες που είχαν.
Νιωθω πραγματικά περήφανος, που είχα την τιμή να προπονήσω παιδια σαν τον Χρυσάφη, τον Αγγελο, τον Γιώργο, τον Δημήτρη, τον Μαρίνο, τον Άλεξ, τον Γιάννη, τον Γιάννη, τον Τάσο, τον Δημήτρη, τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Βαγγέλη, τον Νικόλα, τον Χρήστο.
Ηταν πραγματικά μεγάλη η τιμή που μου έγινε. Το να προπονώ τέτοια παιδιά και να τα βλέπω μέρα με τη μέρα, να γίνονται καλύτερα, με γέμιζε χαρά και υπερηφάνεια. Μαζί με εσάς έμαθα και εγώ πράγματα που θα πάρω μαζί μου φεύγοντας και σας ευχαριστώ από καρδιάς γι αυτά.
Από την αρχή της χρονιάς προσπαθήσαμε να γίνουμε ΟΜΑΔΑ.

Μαζι χαρήκαμε, στεναχωρεθήκαμε, κλάψαμε, φωνάξαμε.
Μέσα από αυτή την διαδικασία, αναδείξατε πράγματα του χαρακτήρα σας που ισως δεν ξέρατε οτι διαθέτετε.
Από εδώ και πέρα θα σας παρακαλέσω να συνεχίσετε να αγωνίζεστε, με τον ίδιο ζήλο όπως κάναμε μαζί.

Θα μαθαίνω νέα σας και θα παρακολουθώ την πρόοδό σας, πρώτα σαν άνθρωποι και δεύτερον σαν αθλητές. Θα χαρώ να δω κάποιους από εσάς να προχωράνε στο μπάσκετ και θα είμαι πάντα δίπλα σας, σε οτιδήποτε μου ζητήσετε.
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους υπόλοιπους αθλητές-τριες του συλλόγου, για την συνεργασία που είχαμε σε μικρότερη κλίμακα.
Η προσπάθεια συνεχίζεται....... >>

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ/Σ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥ

<< Το Δ/Σ και όλη η αθλητική οικογένεια του Αριστοτέλη Σταυρού ευχαριστούμε θερμά και δημόσια τον συνεργάτη μας Λεωνίδα Πίτσικα για την προσφορά και το έργο του στα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας.

Ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στην επαγγελματική του καριέρα που τον αναγκάζει να φύγει μακριά μας και κάθε επιτυχία του και σ΄αυτόν τον τομέα.

Ο Λεωνίδας αποτελεί αναπόσπαστο κομάτι του συλλόγου μας και ευχόμαστε να ξανασυνεργαστούμε στο μέλλον. >>

 

Και κάποια σχόλια αθλητών - φίλων και γονέων με τα δικά τους ευχαριστώ για τον Λεωνίδα, στην σελίδα του συλλόγου:

 

                     χρήστος κυριαζίδηςΕυχαριστούμε για όλα κόουτς
             Καλή συνέχεια.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ