Νικομηδινό: Από τον θρόνο της Πρωταθλήτριας, τα δελτία στο δημοτικό κατάστημα

nik

nik
Δ/Σ Αστραπής Νικομηδινού: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν βρέθηκε λύση στο πρόβλημα μας (εκλογή νέας διοίκησης )


Έτσι καταλήγουμε σε αυτό που σας είπαμε πριν μια εβδομάδα...

Τα πρακτικά της ομάδας θα παραδοθούν άμεσα στον πρόεδρο του χωριού και η ομάδα δεν θα συμμετέχει στον νέο πρωτάθλημα την σεζόν 2015-2016

Υ.Γ. Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους μας βοήθησαν αυτά τα 3 όμορφα χρόνια.

Koukoulekidis Kostas:

Ένα τεράστιο #ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα παιδιά που αγωνίστηκαν στην ομάδα μας τα τελευταία χρόνια και ειδικά την τελευταία χρονιά που ήταν δύσκολη και μας έδεσε σαν παρέα...

Και ένα τεράστιο #ΣΥΓΝΩΜΗ στα παιδιά που ήθελαν να συνεχίσουν να παίζουν μπάλα στην Αστραπή και εμείς δεν μπορούμε να τους βοηθήσουμε.
Να είστε καλά παιδιά, καλή συνέχεια σε όποια ομάδα και να πάτε να προσέχετε την υγεία σας.

****************************

 

Όλα τα παραπάνω προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της Αστραπής Νικομηδινού και φανερώνουν με κάθε λεπτομέρεια το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει το ιστορικό σωματείο του Νικομηδινού με ορατό και άμεσο κίνδυνο να μη καταφέρει τελικά να παραμείνει εν ενεργεία λειτουργίας και με παύση της επίσημης συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ.

Ένα σωματείο που μόλις ένα χρόνο πριν βρίσκονταν στον θρόνο του πρωταθλητή Γ΄ Κατηγορίας σήμερα κινδυνεύει με αφανισμό κάτω από το βάρος των ευθυνών και των εξόδων που απαιτούνται, όπως σχεδόν και τα περισσότερα σωματεία μας και αυτό είναι αμαρτία για όλους.

Αμαρτία και άδικο πρώτα απ΄ όλα για το ίδιο το χωριό να μην μπορεί να σχηματίσει ένα συμβούλιο με συμμετοχή στην προσπάθεια της ομάδας.

Αμαρτία για τα παιδιά του Νικομηδινού και τους αθλητές που αγωνίζονταν στην ιστορική ομάδα.

Αμαρτία για όλο τον ερασιτεχνικό κόσμο μας που φτωχαίνει και συρικνώνεται σταδιακά.

Αμαρτία για όλους εκείνους τους φιλότιμους ανθρώπους που αναλαμβάνουν κάποια στιγμή την διοίκηση μιας όμάδας, και μένουν αβοήθητοι από παντού και από κάθε επίσημο φορέα.

Έστω και την ύστατη στιγμή μακάρι να γίνει κάτι, να ενωθούν δυνάμεις και βοήθειες και η Αστραπή να μπορέσει να σχηματίσει συμβούλιο και να συνεχίσει την λειτουργία της !!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ