Εγγραφές συμμετοχών στα ''Πλακούδεια 2015'' στη Νέα Μάδυτο

09 Αυγ 2015

plf

plf
Στα πλαίσια των καλοκαιρινών εκδηλώσεων ''Μέρες Πανηγυριού''ο Πολιτιστικός Σύλλογος και η Τοπική Κοινότητα της Νέας Μαδύτου, διοργανώνουν και φέτος τα ''Πλακούδεια 2015'' και καλούν τα μικρά παιδιά να ξεκινήσουν εγγραφές συμμετοχών για τον τελικο σχεδιασμό και οργάνωση των αθλοπαιδιών.

 

Να σημειώσουμε εδώ πως τα Πλακούδεια αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια θεσμό στη Νέα Μάδυτο και συγκεντρώνουν κάθε χρόνο μεγάλο αριθμό διαγωνιζομένων καθώς και πλήθος θεατών που κατακλύζει τη Νέα Μάδυτο από όλη την γύρω περιοχή.

Το πρόγραμμα των αθλοπαιδιών περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό ποικίλων αγωνισμάτων, ασκήσεων, παιχνιδιών, θεμάτων δεξιοτήτων και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων και χαρίζει εξαιρετικό θέμαμα και συγκινήσεις σε μικρούς και μεγάλους.

 

kdb

kdb

 

Τα φετινά Πλακούδεια θα γίνουν το Σάββατο 22 Αυγούστου και είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαρία για μια επίσκεψη στη Νέα Μάδυτο.

Για την συμμετοχή των φετινών αγωνισμάτων οι εγγραφές ξεκινούν από Δευτέρα 10 Αυγούστου στα γραφεία της Τοπικής Κοινότητας Νέας Μαδύτου και φυσικά αναμένεται να εγγραφούν πλήθος παιδιών που θα διαγωνιστούν.

 

kd

kd

 

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΔΥΤΟΥ !!!

 

plm

plm

 

pm

pm

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ