Χορεύει 22/8 ο ΜΑΣ Στίβος πριν την έναρξη της φετινής προσπάθειας του στην Α΄ κατηγορία!

xr

xr
Την ευκαιρία για να γιορτάσουν την ιστορική άνοδο, να χαλαρώσουν πριν την έναρξη της φετινής δύσκολης προσπάθειας στην Α΄κατηγορία ΕΠΣΜ, αλλά και να πάρουν μια βαθιά οικονομική ανάσα, θα έχουν οι άνθρωποι του ΜΑΣ Στίβους στον Καλοκαιρινό χορό της ομάδας το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015.

 

Ο ΜΑΣ Στίβους λοιπόν προσκαλεί όλους τους φίλους του σωματείου να έρθουν να γλεντήσουν μαζί του στο γηπεδάκι 5χ5 του Στίβους το Σάββατο 22 Αυγούστου και να στηρίξουν με την παρουσία τους την έναρξη της φετινής προσπάθειας που ξεκινάει σε λίγες μέρες στα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας αυτή την φορά !!!

Οι άνθρωποι του Δ/Σ κυριολεκτικά τρέχουν και δεν φτάνουν αυτές τις μέρες αφού πέρα από τις ετοιμασίες του χορού, έχουν να κλείσουν οριστικά τον μεταγραφικό τομέα καθώς και τις ανάλογες κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν σε θέματα οργάνωσης της προετοιμασίας που θα ξεκινήσει σύντομα, ώστε όλα να είναι έτοιμα όταν πρέπει.

 

mss

mss

Για το θέμα του γηπέδου κάνουν ότι μπορούν ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση που μπορεί, αλλά ο μεγάλος ''πόνος'' τους είναι η έλλειψη προβολέων που θα τους έδιναν την δυνατότητα να κάνουν βραδυνές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια.

Όλα αυτά τα χρόνια οι υπεύθυνοι αιρετοί άρχοντες του τόπου κωφεύουν δυστυχώς ...

Πάντως πρέπει κάτι να γίνει άμεσα και μακάρι ότι καλύτερο!!!

Καλή επιτυχία στον χορό του και καλή συνέχεια στον ΜΑΣ Στίβος !

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ