Αρχαία Στάγειρα: ''Στο φως του Φεγγαριού'' Σάββατο 29 Αυγούστου αφιέρωμα στον Τσιτσάνη

ts

ts

Πάνω από 140 αρχαιολογικοί χώροι, μνημεία και μουσεία της χώρας ανοίγουν τις πόρτες τους και υποδέχονται το κοινό με διευρυμένο ωράριο, ελεύθερη είσοδο και πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων το βράδυ της Αυγουστιάτικης πανσελήνου, στις 29 του μηνός.

 

Πανσέληνος Αυγούστου 2015: Εκδηλώσεις πολιτισμού σε όλη την Ελλάδα

Συναυλία στα Αρχαία Στάγειρα - Ολυμπιάδα

 

Εκδηλώσεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα διοργανώνει το υπουργείο Πολιτισμού ενόψει της Πανσελήνου του Αυγούστου, που είναι μία από τις εντυπωσιακότερες όλου του χρόνου.

Ειδικότερα, το Σάββατο 29 Αυγούστου, με αφορμή την αυγουστιάτικη Πανσέληνο το υπουργείο Πολιτισμού διοργανώνει εκδηλώσεις σε περισσότερους από 140 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα.

 

tss

tss

Στα Αρχαία Στάγειρα διοργανώνεται μεγάλη συναυλία σε συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας με τον Δήμο Αριστοτέλη, η οποία θα είναι αφιερωμένη στον Βασίλη Τσιτσάνη με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή του και 31 από το θάνατό του.

Το συγκρότημα “Μουσικές Διαδρομές” θα αναβιώσει συνθέσεις του τρικαλινού συνθέτη με πενταμελές μουσικό συγκρότημα.

Ο αρχαιολογικός χώρος θα παραμείνει ανοικτός από τις 8:00 έως και 24:00.

Μαγευτική Αυγουστιάτικη πανσέληνος ... και ακόμα πιο μαγευτική η Ολυμπιάδα και ο -φωτισμένος ειδικά για την συναυλία- χώρος της αγοράς των Αρχαίων Σταγείρων το βράδι εκείνο !!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ