Φλόγα Κοκκαλούς: Φουντώνει σταδιακά με πόθο την άνοδο και την κατασκευή γηπέδου

kf

kf
Πέρυσι έφτασε μέχρι τα Play-off ανόδου για την Β΄ κατηγορία, αλλά έχασε από τον Προφήτη μέσα στο ουδέτερο του Μελισσουργού όπου αγωνίζονταν ως έδρα. Ο πόθος στην Φλόγα Κοκκαλούς παραμένει και μάλιστα σιγοκάιει διπλά!

 

Από τη μία μεριά, ο πόθος της ανόδου που σίγουρα αξίζει κατά τη γνώμη μου σ΄ αυτά τα παιδιά που τα παρακολουθώ τέταρτο χρόνο τώρα να δίνουν την ψυχή τους για την ομάδα και το χωριό τους και από την άλλη μεριά, ο πόθος και η αγωνία να φτιαχτεί ένα γήπεδο επιτέλους στην Κοκκαλού.

Μεγάλος, δικαιολογημένος πόθος !!!

 

Όμως παρόλες τις αναποδιές και τις πίκρες που έχουν αντιμετωπίσει οι άνθρωποι της Φλόγας, δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν ταυτόχρονα με τα όνειρα τους να πραγματοποιούν και εκείνες τις ενέργειες που θα τους κάνουν να πετύχουν τουλάχιστον τον στόχο της ανόδου, ενισχύοντας μεταγραφικά και οργανωτικά με διάφορες οικονομικές εξορμήσεις και λαχειοφόρους αγορές την ομάδα!

Προπονητής-παίκτης θα είναι και παλι ο κόουτς Νίκος Δέδες. Οι διοικούντες του συλλόγου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στον εν λόγω "κόουτς", με τον οποίο θα προσπαθήσουν και την καινούρια περίοδο να τερματίσουν στις πρώτες θέσεις και να διεκδικήσουν την άνοδο τους.

Η προετοιμασία για την φετινή χρονιά θα ξεκινήσει στις 31 Αυγούστου.

Μεταγραφές τουλάχιστον μέχρι στιγμής είναι: ο Δημήτρης Μπαρούτας (τερματοφύλακας από τον Μακεδονικό Λητής), ο Δημήτρης Αντωνιάδης (από Αίαντα Ευόσμου) ενώ έχει επικυρωθεί και ένα καινούριο δελτίο για τον 15χρονο μικρούλη Γιώργο Λύτο που κατάγεται από την Κοκκαλου.

Σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλες κινήσεις και φυσικά θα τις ανακοινώσουμε και εμείς όταν προκύψουν.

 

kk

kk

Φετινός στόχος του σωματείου όπως μου τόνισαν οι άνθρωποι του Δ/Σ είναι μια πορεία καταξίωσης παρόμοια με την προηγούμενη χρονιά και γιατί όχι και η επίτευξη της ανόδου αν η ομάδα φτάσει στα μπαράζ (πιο ώριμη και έμπειρη φέτος...) και φυσικά η συνέχιση της κατασκευής του γηπέδου στο χωριό.

Καλό ξεκίνημα - Καλή ποδοσφαιρική χρονιά και κάθε επιτυχία στους στόχους της ομάδας και του χωριού!!!

 

* Αποτελέσματα κλήρωσης λαχειοφόρου αγοράς Δεκαπενταύγουστου 2015:

1)Το Smartphone κερδίζει ο λαχνός με τον αριθμό 1910
2) Το Tablet κερδίζει ο λαχνός με τον αριθμό 775
3) Το Powerbank κερδίζει ο λαχνός με τον αριθμό 261

Εκ μέρους του Δ.Σ. Φλόγα Κοκκαλούς:

Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή και συγχαρητήρια στους νικητές!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ