Αετός Βαρβάρας Χαλκιδικής: Πάντα να ανταμώνουμε σε χαρές !!!

xr

xr
Το Σάβατο 15 Αυγούστου ζήσαμε μια φανταστική βραδιά στην Πλατεία της Βαρβάρας, όπου μετά από πολλά χρόνια έγινε φέτος ο καλοκαιρινός χορός -γλέντι του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Βαρβάρας "ΑΕΤΟΣ"  και όσοι παραβρεθήκαμε διασκεδάσαμε πολύ.

 

Η ημέρα δεν επιλέχθηκε τυχαία καθώς τα παλιότερα χρόνια, ο Σύλλογος είχε καθιερώσει αυτή την ημέρα σαν ημέρα του  " χορού του ΑΕΤΟΥ " αφού το χωριό γέμιζε κόσμο,  με τους απανταχού Βαρβαριώτες που έπαιρναν την καλοκαιρινή τους άδεια και επισκεπτόταν τη γενέτειρά τους και φυσικά ήταν η πρώτη μέρα μετά τη νηστεία και είχαν την τιμητική τους τα σουβλάκια. 

 

Η συμμετοχή του κόσμου σ αυτό το γλέντι  ήταν πολύ μεγάλη και έδειξαν  πόσο κοντά είναι στο Σύλλογομας και τον στηρίζουν με κάθε τρόπο αυτές τις δύσκολες μέρες , ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 

Για άλλη μια φορά οι εθελοντές του Συλλόγου , μικροί & μεγάλοι  έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και διοργάνωσαν μια άψογη γιορτή, τα ευχαριστώ και τα μπράβο είναι τόσο μικρά μπροστά τους...

Τελικά χωρίς  τον εθελοντισμό  δεν θα υπήρχαν  και πολλά  πράγματα γύρω μας!

 

Να είμαστε γεροί να ανταμώνουμε σε μέρες γιορτινές και να θυμόμαστε ότι όλα ξεκινούν από μια ιδέα και γιγαντώνονται με τη θέληση για προσφορά και ατελείωτη δουλειά!

Ιστότοπος: ΑΕΤΟΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ