''Ταξυδιάρης'' και ''Πράκτορας'' θα τρέχει ο Βρασίδας Βρασνών. Ευχαριστήριο του Σωματείου!

tx

tx

Η ομάδα του ΒΡΑΣΙΔΑ ΒΡΑΣΝΩΝ θέλει να ευχαριστήσει το πρακτορείο ΟΠΑΠ ΠΑΣΑΛΗΣ και το παραδοσιακό καφενείο ΤΑΞΥΔΙΑ για την ευγενική χορηγία του σετ προετοιμασίας — στην τοποθεσία Γηπεδο Νεων Βρασνων.

 

Ντυμένος Ταξυ..διάρης και Πράκτορας, από τα λογότυπα των επιχειρήσεων των κ.κ. Μπάμπη Παπαθανασίου- Γιάννη Αντωνιάδη και Αντώνη Πασαλή, οι οποίοι έκαναν προσφορά τα φετινά σετ προετοιμασίας της ομάδας, ξεκινά σε λίγες μέρες την φετινή προετοιμασία του ο Βρασίδας Βρασνών και οι ευχές όλων για μια χρονιά γεμάτη υγεία για τα παιδιά του τον συντροφεύουν ήδη από τώρα.

*Πέρα από το δημόσιο ευχαριστήριο του Βρασίδα Βρασνών στα παιδιά που προσέφεραν αυτή την ευγενική χορηγία, ένα μεγάλο επίσης ευχαριστώ επίσης και από μέρους μας ως τοπικό μέσον ενημέρωσης.

Τέτοιες ενέργειες πρέπει να επιβραβεύονται πάντοτε και τις έχει ανάγκη ο ερασιτεχνικός αθλητισμός σε κάθε περιοχή.

Μακάρι το παράδειγμα των παιδιών να το ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις σε όλα τα χωριά μας και για όλους τους συλλόγους μας που δίνουν μάχες για να κρατηθούν ζωντανοί και πάντα με ιδιαίτερη χαρά μας θα τα δημοσιεύουμε όποτε μας ενημερώνουν οι άνθρωποι των συλλόγων μας !!!

Να είστε καλά Μπάμπη- Γιάννη και Αντωνάκη.

 
 
Φωτογραφία του Vrasidas Vrasnon.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ