Ξεκίνημα για τους Παίδες Αριστοτέλη με Θ. Σαββίδη και Θ. Παπαθανασίου

xk

xk
Ξεκίνημα φετινής προετοιμασίας ''εν καμίνω'' για τους Παίδες του Αριστοτέλη Σταυρού που συγκεντρώθηκαν την Παρασκευή 28/8 στο κλειστό του Σταυρού και αρχίζουν σταδιακά να εισέρχονται στο πρόγραμμα του Κόουτς Θοδωρή Σαββίδη.

 

Ο Θοδωρής Σαββίδης υποδέχτηκε τα παιδιά στην πρώτη τους συνάντηση για τη νέα περίοδο συντροφιά με τον πρόεδρο του Αριστοτέλη Άγγελο Γκεμετζή, αλλά και με τον νέο έφορο της Παιδικής ομάδας τον Θεοδόση Παπαθανασίου που θα βοηθήσει φέτος ενεργά το τμήμα!

Είναι μεγάλη υπόθεση και μεγάλη χαρά να υπάρχουν τέτοια παιδιά όπως ο Θεοδόσης που να βοηθήσουν διοικητικά την προσπάθεια του συλλόγου και σιδεροκέφαλος, καλή του δύναμη και κάθε επιτυχιά στο έργο του.

 

xkc

xkc

Ο πρόεδρος, ο κόουτς και ο έφορος είπαν όλοι τους από λίγα και ουσιαστικά λόγια στα παιδιά και αυτό που τόνισαν περισσότερο απ΄ όλα ήταν πως ''ο σύλλογος λειτουργούσε και θα συνεχίσει να λειτουργεί σαν οικογένεια και σαν το δεύτερο σπίτι όλων τους''.

Αυτό εξάλλου είναι και το μυστικό της επιτυχίας της λειτουργίας του Αριστοτέλη μέσα σ΄ αυτά τα δύσκολα χρόνια και στα τόσα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα σωματεία.

 

xkb

xkb

<< Όλα τα υπόλοιπα και οι διακρίσεις θα έρθουν με σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά που ξεκινά από τώρα >> τόνισε ο προπονητής των παιδιών Θοδωρής Σαββίδης, ζητώντας παρουσία στις προπονήσεις και αλληλοσεβασμό μεταξύ αθλητών-παραγόντων και φιλάθλων ώστε όλοι μαζί σαν γροθιά να κάνουμε βήματα μπροστά!.

Ο Κόουτς και οι αθλητές του Παιδικού τμήματος του Αριστοτέλη Σταυρού είναι παλιοί γνώριμοι άλλωστε και ήδη έχουν δουλέψει μαζί χρόνια τώρα.

Τα παιδιά γνωρίζουν τον τρόπο δουλειάς, τις γνώσεις του και την αγάπη του για τους ίδιους και υποσχέθηκαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

 

paidb

paidb

Το πρωτάθλημα της Παιδικής ομάδας ξεκινάει τον Σεπτέμβριο και φέτος όλοι οι Σταυρινοί θα πρέπει να γεμίζουν το κλειστό γυμναστήριο στα παιχνίδια της!

Τα νεαρά αυτά παιδιά μας έχουν πολλά να δώσουν στον Σταυρό και στον Αθλητισμό και από αυτή την όμάδα θα ξεπηδήσουν πολλά αστέρια που θα αφήσουν εποχή.

Να τα στηρίξουμε με αγάπη, παρουσία και χειροκρότημα όλη τη χρονιά !!!

Καλό ξεκίνημα - καλή πορεία και πάντα χαρές και επιτυχίες !!!

Τσολάκης Βασίλης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ