Ηρακλής Μοδίου: Αγιασμός - Ρουχισμός και για τον 13ο άθλο Ολοταχώς!

ag

ag
Λύνει κάβους και σαλπάρει οργανωμένος για τα καλά πλέον ο Ηρακλής Μοδίου, με όνειρα να πετύχει τον ''13ο άθλο'' της ανόδου στο φετινό του ταξίδι.

 

Οι Γαλάζιοι του Γιάννη Σαχινίδη έχουν περάσει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους και κάτω από τις οδηγίες του νέου τεχνικού τους αυξάνουν καθημερινά τους ρυθμούς της προπόνησης με ολοένα και περισσότερες συμμετοχές παικτών σε αυτές.

Οι φετινές μεταγραφές του Ηρακλή και ο περσινός κορμός της ομάδας δημιουργούν ένα πολυσύνθετο και αξιολογότατο ρόστερ που γεμίζει σε κάθε προπόνηση και στα φιλικά παιχνίδια το γήπεδο του Μοδίου.

Χαρά Θεού να βλέπεις νέα παιδιά να αθλούνται και να στηρίζουν τα σωματεία μας.

Ειδικά σε ένα μικρό χωριό όπως το Μόδι που χρόνια τώρα κάνει μεγάλη προσπάθεια στον τομέα του αθλητισμού και διατηρεί με θυσίες την ομάδα του Ηρακλή !!!

 

agb

agb

 

Οι Ηρακλειδείς του Μοδίου την Τρίτη 8/9/2015 έκαναν τον καθιερωμένο Αγιασμό της ομάδας και κοινή πεποίθηση όλων είναι πως οι ευχές που πήραν και έδωσαν φέτος θα πιάσουν τόπο.

Και αυτό γιατί πέρα από το αξιόλογο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, υπάρχουν και αξιόλογοι άνθρωποι που συμβάλουν με όλες τους τις δυνάμεις από την θέση του Δ/Σ και με καθημερινή παρουσία δίπλα στον κόουτς Γιάννη Σαχινίδη και στους παίκτες..

Ήδη η άψογη οργάνωση του σωματείου από το Δ/Σ έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία και ο προγραμματισμός μέχρι και στην παραμικρή λεπτομέρεια είναι παραδειγμα προς μίμηση ακόμα και για σωματεία παραπάνω κατηγοριών!

Μπράβο τους !!!

 

Ο νέος ρουχισμός της ομάδας βρίσκεται ήδη στα χέρια των παικτών (ο προπονητικός) και στα αποδυτήρια του Μοδίου (οι στολές των αγώνων).

Τα φιλικά έχουν προγραμματιστεί να διαδέχονται το ένα το άλλο δίνοντας την δυνατότητα να σχηματιστεί όσο το δυνατόν το πιο φορμαρισμένο σχήμα της ενδεκάδας.

Μικροεργασίες στο γήπεδο βελτιώνουν καθημερινά την συνολική εικόνα και την λειτουργία του συλλόγου και όλα κυλούν ομάλα....

Όλα κυλούν στους ρυθμούς του αστερισμού του 13ου άθλου:

Στον αστερισμό της πολυπόθητης ανόδου !!!

Καλή συνέχεια στον Ηρακλή Μοδίου και κάθε επιτυχία στα φετινά όνειρα του σωματείου και των ανθρώπων του!!!

 Τσολάκης Βασίλης

 

 

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΟΔΙΟΥ..

13/9 ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΔΙΟΥ 18.30 μ.μ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΔΙΟΥ - ΑΕ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
16/9 ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΔΙΟΥ 18.30 μ.μ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΔΙΟΥ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ
19/9 ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΔΙΟΥ 18.30 μ.μ ΗΡΑΚΛΗΣ ΜΟΔΙΟΥ - ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ

*(Φωτογραφίες από τον ιστότοπο του  Άγγελου Βούλγαρη)

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ