Εθνικός Προφήτη: Με Γ. Τσιτάκη, με νέες μεταγραφές, με νέα δύναμη για ότι έμεινε πέρυσι στη μέση!

td

td
Η περσινή προσπάθεια ανόδου σταμάτησε για τον Εθνικό Προφήτη μέσα στο Σχολάρι μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Οι εμπειρίες όμως, ιδιαίτερα της φανταστικής πορείας του περσινού Β΄ γύρου του πρωταθλήματος αποτελούν την καλύτερη βάση για να χτιστεί φέτος το οικοδόμημα της ανόδου.

 

Οι Γαλάζιοι του Εθνικού είναι πλέον αποφασισμένοι να διεκδικήσουν το εισητήριο για την Β΄ κατηγορία και γιατί όχι και τον τίτλο ακόμα.

Η κατάληξη του περσινού μαραθώνιου να γίνει φετινή χαρά και ότι έμεινε πέρυσι στη μέση να ολοκληρωθεί!

Είναι ορατό από χιλιόμετα για τον Προφήτη, πως οι άνθρωποι του συλλόγου θέλουν να πετύχουν ότι δε κατάφεραν πέρυσι και να καταφέρουν στο φετινό πρωτάθλημα την άνοδο για την Β κατηγορία, βάζοντας ήδη τις πλέον ισχυρές βάσεις για να πετύχουν τον στόχο τους.

Η φετινή θωράκιση της ομάδας δείχνει ξεκάθαρα αυτόν το στόχο και οι μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει στην ομάδα την καθιστούν ήδη από τώρα ως ένα από τα φαβορί της κατηγορίας.

 

pn

pn

 

Οι φετινές μεταγραφές του Εθνικού Προφήτη έφτασαν ήδη επτά στον αριθμό, μιας και στην ομάδα έχουν καταφθάσει μέχρι στιγμής οι Καραπαναγιωτίδης, Τσακιρίδης, Καρολίδης, Σάλλα, Μπασιάς και οι δύο πιο πρόσφατοι, Μπαντής και Τσικρικόνης.

Μεγάλη ενίσχυση σε όλες τις γραμμές του γηπέδου για τους Γαλάζιους, με ξεχωριστή αυτή του γκολκήπερ Τσακιρίδη που είναι, κατά την γνώμη μου, ένας από τους καλύτερους τα τελευταία χρόνια και διψασμένος να αγωνιστεί!

Επιπλέον η πρόσληψη του Γιάννη Τσιτάκη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου, δίνει στην ομάδα ένα επιπλέον μπόνους αφού ο έμπειρος τεχνικός έχει άριστη γνώση της κατηγορίας, έχει δουλέψει αρκετά χρόνια σε πολλές ομάδες της περιοχής και έχει πετύχει μια άνοδο με τον Άρη Ξηροποτάμου !!!

Εμπειρότατος αν και νεαρός και φιλόδοξος με στόχο πάντα την διάκριση όπου κι αν εργάζεται.

Ταυτόχρονα η αισιοδοξία στον Προφήτη ενισχύεται και από τον σχηματισμό ενός αρκετά δυνατού Δ/Σ με παιδιά που σίγουρα θα βοηθήσουν στην προσπάθεια της ανόδου.

 

prof10

prof10

 

Είναι κρίμα και μεγάλη αδικία για ένα τόσο τεράστιο ιστορικό σωματείο, το μοναδικό από την περιοχή μας που έχει κατακτήσει Κύπελλο Ερασιτεχνών(!), να βρίσκεται στην Γ΄ κατηγορία.

Μακάρι να δώσουν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους, οι Προφητιανοί να στηρίξουν με όλη τους την ζεστασιά την ομάδα και ο Μάιος να βρει τον Εθνικό σε παραπάνω κατηγορία!

Καλή συνέχεια στον Εθνικό, στον Γιάννη Τσιτάκη και στους παίκτες του !!!

Τσολάκης Βασίλης

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ