Ακαδημία Βρασίδα: Αγιασμός 14/9, μα να βρούμε και λέξεις να ταιριάζουν στο μπόι των ονείρων σας!

gsm

gsm
''Λοιπόν παιδιά μου συλλογιέμαι τώρα, να βρω μια λέξη να ταιριάζει στο μπόι των ονείρων σας''. Η Ακαδημία του Βρασίδα Βρασνών ξεκινά ακόμα μία χρονιά δημιουργίας και έργου με αισιοδοξία και όνειρα από όλα τα μικρά παιδιά της!

 

Έχουμε γράψει αρκετές φορές για την Ακαδημία του Βρασίδα, την προσφορά της στις μικρές ηλικίες της περιοχής μας και το έργο που παράγεται στις τάξεις της από την πρώτη στιγμή που ιδρύθηκε.

Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκινά επίσημα η περιόδος 2015-16 και ο τίτλος του σημερινού ρεπορτάζ μας δεν είναι καθόλου τυχαίος. 

Καιρός πλέον ''Να βρούμε τη λέξη που να ταιριάζει στο μπόι των ονείρων των παιδιών της'' κατά πως λέει ο ποιητής.

Καιρός πλέον να βρεθεί και να να δωθεί κάθε δυνατή βοήθεια από τους αρμόδιους φορείς στην Ακαδημία των Βρασνών και σε όλες τις Ακαδημίες μας που κλείνουν και διαμορφώνουν μέσα τους το μέλλον!

Δεν φτάνει όμως μόνο η βοήθεια των φορέων, που στο κάτω - κάτω είναι ορατό από χιλιόμετρα ότι δεν δόθηκε και ίσως ούτε θα δωθεί (μακάρι να γίνει το αντίθετο!) ποτέ... *(και δεν μιλάμε μόνο για οικονομική βοήθεια!)

 

ppd

ppd

Στο χέρι του κόσμου είναι να στηρίζει και να βοηθά με όποιο τρόπο μπορεί την εξέλιξη και τις προσπάθειες των παιδιών και των ανθρώπων των Ακαδημιών μας.

Και ο καλύτερος τρόπος για την βοήθεια αυτή, είναι αρχικά η παρουσία μας δίπλα τους!

Όλα τα υπόλοιπα θα βρεθούν με καλή θέληση και διάθεση προσφοράς στην πορεία και μέσα από συζητήσεις γονέων - παραγόντων και φιλάθλων...

Όλοι μπορούν βοηθήσουν, όρεξη να υπάρχει!

Ας βρεθούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε λοιπόν στο ξεκίνημα και στον Αγιασμό των πιτσιρικάδων του Βρασίδα και του υπεύθυνου της Ακαδημίας του κ. Βαγγέλη Μητσόπουλου την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου το απόγευμα.

Είναι μεγάλη υπόθεση οι μικροί να βλέπουν γύρω τους αγαπημένα και γνώριμα πρόσωπα και γεμάτα γήπεδα όποτε αγωνίζονται!

Για όλους εμάς τους μεγάλους δεν κοστίζει τίποτα παραπάνω πέρα από μισή ώρα από τον ελεύθερο χρόνιο μας (για όσους φυσικά δεν εργάζονται τις ώρες εκείνες...) και πάντοτε είναι χρόνος πολύ πιο παραγωγικός από εκείνον του καφενείου ή του καναπέ !!!

Τσολάκης Βασίλης

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΒΡΑΣΙΔΑ ΒΡΑΣΝΩΝ

 

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Βρασίδα Βρασνών, σας προσκαλεί στον Αγιασμό της περιόδου 2015 - 2016 που θα γίνει την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.30 το απόγευμα, στο γήπεδο των Νέων Βρασνών.

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να βρεθείτε δίπλα στα παιδιά μας στο φετινό τους ξεκίνημα.

Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλες τις Αθλητικές κοινότητες των σωματείων της περιοχής μας.

Με εκτίμηση:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΡΑΣΙΔΑ ΒΡΑΣΝΩΝ

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ