ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΩΑΔΑ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑΣ: Η ''ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ'' ΚΤΙΖΕΙ... ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΗΣ!

anp

anp

Ξεκινημα με το δεξί και με ίδρυση Ακαδημίας για την ''veca signora'' της Ασπροβάλτας που με αισιοδοξία βάζει τον πήχη ψηλά!

 

Ενωμένοι, με νέους μεγάλους στόχους υποδομής, αποφασισμένοι, με πίστη στις δυνάμεις τους και οδηγό την περσινή πορεία που τους έφερε πέρυσι μια ανάσα από την κορυφή, ξεκίνησαν οι άνθρωποι της Τρωάδας Ασπροβάλτας τον φετινό μαραθώνιο τους!

 prt

prt

Η αισιοδοξία -μετά και τις πρόσφατες θετικές διοικητικές εξελίξεις- ξεχείλιζε από όλους τους παρευρισκόμενους στο γήπεδο της Ασπροβάλτας στην πρώτη φετινή συνάντηση τους την Δευτέρα 18/8/2014.

Το κλίμα ήταν άριστο και η πίστη πως φέτος μπορούν να επιτευχθούν μεγάλα πράγματα ήταν ορατή ιδιαίτερα στους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας.

Ιδιαίτερα όμως συγκρατημένος και σοβαρός ήταν και ο κόουτς Γιώργος Ανδρεάδης που τόνισε με έμφαση πως όλα γίνονται μόνο με σκληρή και υπεύθυνη δουλειά μέσα στο γήπεδο.

Ο κόουτς μεταξύ άλλων σημείωσε πως φέτος η ομάδα είναι εμφανώς πιο ενισχυμένη με τα νέα παιδιά που ήρθαν (+ συν τους τερματοφύλακες που έλειψαν πέρυσι) και πως όλα είναι στο χέρι των παικτών πλέον για να πετύχουν γιατί όχι και την άνοδο.

Είναι ένας στόχος δύσκολος βέβαια, αλλά η Τρωάδα απέδειξε ήδη από πέρυσι πως ΜΠΟΡΕΙ!

Και γιατί όχι άλλωστε; Μπάλα είναι και γυρίζει για όλους.

Προπόνηση - προσήλωση και υπευθυνότητα αν υπάρχει σε μιά ομάδα όλα γίνονται!

 

prt1

prt1

Παράλληλα με την έναρξη της προετοιμασίας της αντρικής ομάδας το νέο Δ/Σ της Τρωάδας προχωρά και στην ίδρυση Παιδικής Ακαδημίας με προπονητή τον Στεφανόπουλο Κών/νο και υπεύθυνους τους Βαγγέλη Καρπούζη και Επιτρόπου Παναγιώτη.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στην Ακαδημία είναι μέχρι τις 30 Αυγούστου και τα τηλ. που μπορούν να λάβουν πληροφορίες όσοι ενδιαφέρονται είναι :  6944 585 840 και 6976 639 777 αντίστοιχα.

Η Τρωάδα μπήκε λοιπόν στον δρόμο του φετινού γολγοθά της με τις καλύτερες προοπτικές, με ενωμένη διοικητική δομή παλιών και νέων παραγόντων, με πλούσιο έμψυχο δυναμικό, με αισιοδοξία και με υψηλούς στόχους.

 

trp

trp

Τα καλύτερα να είναι μπροστά της και είμαστε σίγουροι πως όλα τα παραπάνω, σε συνδιασμό με την εμπειρία που έχει αποκτηθεί και την σκληρή δουλειά που θα γίνει ο κάθε στόχος της ομάδας θα είναι πραγματοποιήσιμος!

 

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΩΑΔΑ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ