Ισόπαλοι χωρίς τέρματα η Δάφνη Ευαγγελισμού με ΠΑΟΚ Ανοιξιάς

dfn

dfn
Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν μέσα στον Ευαγγελισμό η τοπική Δάφνη και ο ΠΑΟΚ Ανοιξιάς που μοιράζονται την 9η θέση του ομίλου με δέκα βαθμούς ο καθένας τους.

 

Εκτός από την μέχρι στιγμής ισοβαθμία των δύο χθεσινών μονομάχων παρατηρούμε επίσης την σχεδόν απόλυτη ισοροπία τους και σε όλα τα υπόλοιπα στατιστικά τους.

Και οι δύο ομάδες έχουν πετύχει από τρεις νίκες, έχουν από μία ισοπαλία (την χθεσινή) ενώ έχουν γνωρίσει την ήττα τρεις φορές ο καθένας τους!

Και οι δύο ομάδες έχουν πετύχει από 12 γκολ η καθεμιά τους ενώ αμυντικά υπερτερεί ελαφρά η Δάφνη Ευαγγελισμού που έχει δεχτεί 11 τέρματα, έναντι 13 του ΠΑΟΚ Ανοιξιάς.

Στο χθεσινό παιχνίδι τους δεν μπόρεσε καμία ομάδα να σκοράρει και έτσι μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Την επόμενη αγωνιστική η Δάφνη Ευαγγελισμού αγωνίζεται μέσα στον ΠΑΟΚ Σταυρού , ενώ ο ΠΑΟΚ Ανοιξιάς υποδέχεται τον Ελλήσποντο Νέας Μαδύτου.

Καλή συνέχεια και στους δυό τους!

 

p1

p1

 

Στο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ Ανοιξιάς αγωνίστηκαν οι: Χατζηιωαννίδης, Ρεϊνογλου (68' Παπάζης), Αντωνιάδης, Ραπτόπουλος, Μπαϊραμπάς, Πάντσεβ, Κωνσταντούδης, Βακάλης, Μαρσέλ (84' Μπαλάσκας), Ζουρνατζίδης, Ρίζος (55' Πελούμι)

 

*Μακάρι να υπήρχε ψηφιακά και η σύνθεση των παιδιών της Δάφνης Ευαγγελισμού, καθώς επίσης και ρεπορτάζ από τον ιστότοπο της ομάδας.

Με χαρά μας πάντα δημοσιεύουμε ότι υπάρχει και ζητούμε αδιάκοπα την πολύτιμη συνεργασία και βοήθεια φίλων αναγνωστών και παραγόντων των σωματείων μας για την πληρέστερη και έγκυρη προβολή τους.

Ευχαριστούμε

Η συντακτική ομάδα του volvitoday.gr

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ