Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 5ος ΟΜΙΛΟΣ(15 ΟΜΑΔΕΣ) : ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΩ - ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΩ - ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ!

ers1

ers1
Χωρίς τα μεγάλα φαβορί φέτος, όλα ανοικτά για όλους στον 5ο όμιλο της Β΄κατηγορίας ΕΠΣΜ.

 

Από την ΕΠΣ Μακεδονίας ανακοινώθηκε η συγκρότηση των ομίλων της A’, Β’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2014 – 2015:

Για τον 5ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας όπου και αγωνίζονται οι περισσότερες ομάδες της περιοχής μας τα πράγματα δείχνουν ισοσκελισμένα ως προς την δυναμικόττα των 15 μονομάχων και ίσως να μπορούσε να προλογήσει κανείς το ρεπορτάζ αυτό μονάχα με τα λόγια του Αντώνη Ρέμου από το τραγούδι του Μάνου Πυροβολάκη

'' Μπορεί να μπω - Μπορεί να βγω ''  Μπορεί κατηγορία να ανεβώ στην τελική, για κάθε έναν από τους αξιόλογους συλλόγους που συμμετέχουν.

Τα μεγάλα και ''βαριά'' φαβορί δεν υπάρχουν και προσωπική μας άποψη είναι ότι όλα θα κριθούν σχετικά με τίτλο και άνοδο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του πρωταθλήματος.

Προβλέψεις από τώρα ασφαλώς δεν μπορούν να γίνουν και θα είναι αφελείς όσοι το επιχειρήσουν σε έναν τέτοιας μορφής όμιλο.

Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι το γεγονός πως όλα δέιχνουν ότι θα παρακολουθήσουμε ένα ανοιχτό και συναρπαστικό πρωτάθλημα με όλους τους μονομάχους κοντά - κοντά σε βαθμολογική απόσταση. Αυτό θα δίνει από μόνο του ένα ιδιαίτερο βάρος σε κάθε αγωνιστική και σε κάθε παιχνίδι.

Πρώτα απ΄ όλα υγεία να εχουν όλα τα παιδιά που θα αγωνιστούν με τις φανέλες των ομάδων μας και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία.

 

ΚΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΑΣ!

 

 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 5ος ΟΜΙΛΟΣ (15 ΟΜΑΔΕΣ)


1. Α.Ε. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
2. Α.Ε. ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ
3. Α.Σ. ΑΡΕΘΟΥΣΑ
4. ΑΕΤΟΣ ΑΝΩ ΣΤΑΥΡΟΥ
5. ΑΡΗΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ
6. ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ
7. ΑΣΤΡΑΠΗ ΝΙΚΟΜΗΔΙΝΟΥ
8. ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΒΡΑΣΝΩΝ
9. ΔΑΦΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ
10. Μ.Α.Σ. ΣΤΙΒΟΥ
11. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ν. ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ
12. Π.Α.Ο.Κ. ΑΝΟΙΞΙΑΣ
13. Π.Α.Ο.Κ. ΣΤΑΥΡΟΥ
14. ΤΡΙΤΩΝ ΒΟΛΒΗΣ
15. ΦΛΟΓΑ ΛΑΓΚΑΔΙΚΙΩΝ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ