Ο Σύνδεσμος Βετεράνων βραβεύει τον Στέργιο Τερζή για την συμμετοχή του στην Μικτή Παίδων ΕΠΣΜ

st

st
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Βόλβης θα βραβεύσει τον αθλητή της Ακαδημίας του Βρασίδα Βρασνών Στέργιο Τερζή για την συμμετοχή του στην Μικτή Παίδων της ΕΠΣΜ.

 

Η βράβευση του νεαρού αθλητή θα γίνει το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στον χορό της Ακαδημίας του Βρασίδα Βρασνών, στο ''El Greco'' στα Νέα Βρασνά.

Στο πρόσωπο του παιδιού αυτού βραβεύονται ταυτόχρονα και όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που μοχθούν καθημερινά για την λειτουργία των Ακαδημιών μας και που ανοίγουν δρόμους στα παιδιά μας να αξιοποιήσουν όλα τους τα χαρίσματα στον τομέα του αθλητισμού και να προχωρήσουν παραπέρα !

Τα μέλη του Συνδέσμου Βετεράνων Βόλβης ως παλαίμαχοι αθλητές των σωματείων της περιοχής μας χαιρόμαστε ιδαίτερα και αποφασίσαμε να τιμήσουμε το επίτευγμα του Στέργιου ευχόμενοι να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα παιδιά των ακαδημιών των οικισμών μας

Τον αθλητή θα βραβεύσει εκ μέρους του Συνδέσμου Βετεράνων ο πρώην αρχηγός του Βρασίδα Βρασνών και νυν αρχηγός της ομάδας των Βετεράνων Νεκτάριος Μπόσκος.

Η διαδοχή των γενεών μέσα στις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού !!!

 

trrz

trrz

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πράγματα για την διάκριση του Στέργιου Τερζή να συμπεριληφθεί στην Μικτή Παίδων της ΕΠΣΜ, να ταξιδέψει στους διεθνείς αγώνες που έδωσε στο Βελιγράδι τον Μάιο του 2015 και να αποτελεί από τότε αναπόσπαστο μέλος της !

Και μόνο που το παιδί αυτό αγωνίζεται στην Ακαδημία ενός επαρχιακού συλλόγου, μακριά από τα κέντρα ''αποφάσεων και γνωριμιών'' μιλάει από μόνο του για το μέγεθος της αξίας και του παιδιού, αλλά και του συλλόγου του να κάνουν να πέσει πάνω του το ενδιαφέρον των ανθρώπων που επιλέγουν τα κλιμάκια της Ένωσης.

Προσωπικά θυμάμαι πως έχουμε πολλά - μα πολλά χρόνια - να στείλουμε παίκτη της περιοχής στα κλιμάκια αυτά και η κλήση του μικρούλη Στέργιου ανοίγει δρόμους όχι μόνο για τον ίδιο αλλά για όλα τα παιδιά της περιοχής μας.

Αρκεί να δουλέψουν με τους προπονητές τους και τους ανθρώπους των ομάδων τους και να καλιεργήσουν το ταλέντο τους όπως αυτός.

Καλή πρόοδο στον Στέργιο και να θυμάται πάντα το ρητό που αναγράφεται πάνω στην πλακέτα που θα παραλάβει από τον Νεκτάριο:

<< ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ >>

Πάντα Άριστος αγόρι μου και στο σχολείο σου και στο γήπεδο και στη ζωή σου !!!

Τσολάκης Βασίλης

Δεν χρειάζεαται να πω πολλά πράγματα για την διάκριση του Στέργιου Τερζή να συμπεριληφθεί στην Μικτή Παίδων της ΕΠΣΜ και να ταξιδέψει στους διεθνείς αγώνες που έδωσε στο Βελιγράδι.

Και μόνο που το παιδί αυτό αγωνίζεται στην Ακαδημία ενός επαρχιακού συλλόγου, μακριά από τα κέντρα ''αποφάσεων και γνωριμιών'' μιλάει από μόνο του για το μέγεθος της αξίας και του παιδιού και του συλλόγου να κάνουν να πέσει πάνω του το ενδιαφέρον των ανθρώπων που επιλέγουν τα κλιμάκια της Ένωσης.

Προσωπικά θυμάμαι πως έχουμε πολλά - μα πολλά χρόνια - να στείλουμε παίκτη της περιοχής στα κλιμάκια αυτά και η κλήση του μικρούλη Στέργιου ανοίγει δρόμους όχι μόνο για τον ίδιο αλλά για όλα τα παιδιά της περιοχής μας.

Αρκεί να δουλέψουν και να καλιεργήσουν το ταλέντο τους όπως αυτός!

- See more at: http://strymonikostoday.gr/index.php/component/k2/item/890-%CF%83%CF%84%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B6%CE%AE%CF%82-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B7%CF%86%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%C2%ABbelgrade-trophy-2015%C2%BB#sthash.Sv6GkXM2.dpuf
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ