snk

snk
Με μια σεμνή απονομή επαίνου, στον χορό της Ακαδημίας του Βρασίδα Βρασνών, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Βόλβης βράβευσε τον αθλητή Στέργιο Τερζή για την συμμετοχή του στην Μικτή Παίδων Θεσ/νίκης.

 

Την πλακέτα του επαίνου παρέδωσε στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Βρασίδα ο παλαίμαχος αρχηγός του Βρασίδα και σημερινός αρχηγός της ομάδας των Βετεράνων Βόλβης κ. Νεκτάριος Μπόσκος , ο οποίος εκπροσωπόντας όλα τα μέλη του Συνδέσμου, ευχήθηκε τα καλύτερα στην πορεία και την εξέλιξη του Στέργιου Τερζή και κάλεσε τον κόσμο να στέκεται πάντα δίπλα στην ομάδα και να στηρίζει τον Βρασίδα και όλα τα τμήματα του.

Ο Νεκτάριος ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν να ξεκινήσει την λειτουργία της η Ακαδημία των Βρασνών, καθώς και όλους εκείνους που στη συνέχεια πήραν την σκυτάλη και σήμερα με τις δικές τους προσπάθειες η Ακαδημία αυτή έχει τόσο λαμπρή εξέλιξη που να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να στέλνει μέλη της όπως ο Στέργιος στα κλιμάκια της ΕΠΣΜ !

Ο νεαρός Στέργιος Τερζής με την σειρά του ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Βετεράνων για την τιμητική αυτή βράβευση προς το πρόσωπο του και στη συνέχεια ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλους τους προπονητές του, τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους που πέρασαν προσφέροντας τα μέγιστα από τα Διοικητικά Συμβούλια της ομάδας και της Ακαδημίας.

 Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως του Στέργιου ήταν για τον κόσμο των Βρασνών που με όλες του τις δυνάμεις στηρίζει αυτά τα χρόνια τον σύλλογο και δίνει φτερά σε όσα παιδιά αγωνίζονται με την φανέλα που φέρει τον στρατηγό Βρασίδα στο στήθος !!!

 

nst

nst

Εκείνο που θα ήθελα να συμπληρώσω ως Βασίλης Τσολάκης, αλλά κυρίως με την ιδιότητα του προέδρου του Συνδέσμου και το είπα και την βραδιά του χορού της Ακαδημίας, είναι το ότι για όλους εμάς τους παλιούς είναι πάντα χαρά μας να βλέπουμε να ξεπετάγονται μέσα από τα σπλάχνα των ομάδων μας παιδιά που να προχωράνε πάντα όσο ψηλότερα γίνεται.

Στο πρόσωπο του Στέργιου τιμήσαμε ταυτόχρονα και όλους εκείνους τους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά μάχες για όλες τις Ακαδημίες μας και όλα εκείνα τα παιδιά που βρίσκονται μέσα σε αυτές.

Μακάρι του χρόνου και για πολλά - πολλά χρόνια να βραβεύουμε παιδιά από όλα τα δικά μας χωριά που θα καλούνται να στελεχώσουν μέχρι και την Εθνική Ελλάδος !!!

Η διαδοχή των γενεών για τον Βρασίδα Βρασνών και η βράβευση του νεαρού Στέργιου από το παλιό αρχηγό Νεκτάριο Μπόσκο εκτός από συγκίνηση σηματοδοτεί και την ύψιστη ανάληψη ευθυνών της νέας γενιάς όχι μόνο στον αθλητικό τομέα αλλά σε όλο το κοινωνικό γίγνεσθαι των τοπικών κοινωνιών μας.

Αυτά τα παιδιά μπορούν πολλά και να το πιστέψουν πρώτα απ΄ όλους τα ίδια. Να το παλέψουν παντού και κάθε μέρα σε όποιον τομέα έχουν κλίση με όλες του τις δυνάμεις!

Τα σημερινά παιδιά έχουν όλα τα εφόδια να προοδεύσουν και να πάνε ακόμα πιο μπροστά τον τόπο μας σε όλους τους τομείς.

Έχουν υψηλή μόρφωση, αξίες και γνήσιους διαμαντένιους χαρακτήρες που διαπλάθονται καθημερινά πάνω σε ιδανικά των οικογενειών τους και ανθρώπων που θυσιάζονται γι΄ αυτά και τους προσφέρουν τόσα , όσα οι γενιές εμάς των μεγαλύτερων ούτε να τα ονειρευτούμε μπορούσαμε.

Και όπως είπε και ο Νεκτάριος την βραδιά της βράβευσης στον Στέργιο που είναι συνομήλικος και συμμαθητής με τα παιδιά μας:  << Αν οι δικές μας γενιές Στέργιο φτάσανε στο 10 εσείς να φτάσετε στο 110 !!! >>

Η βραδιά του χορού της Ακαδημίας του Βρασίδα έκλεψε τις εντυπώσεις και σημείωσε απόλυτη επιτυχία σε όλα της.

 

xr

xr

 

Το ''El Greco'' γέμισε ασφυκτικά, η κουζίνα όπως πάντα πεντανόστιμη, το πρόγραμμα άψογο, ο κόσμος διασκέδασε και ο σύλλογος ενισχύθηκε παίρνοντας οικονομική ανάσα στα δύσκολα αυτά χρόνια.

Τα χαμόγελα περίσσευαν από όλους και όλοι πέρασαν καλά !

Η αγάπη του κόσμου που στηρίζει τα σωματεία μας κάνει θαύματα !!!

 

xr2

xr2

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νεκτάριο Μπόσκο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς Βαγγέλη Μητσόπουλο για όσα προσφέρει στα παιδιά και καλή συνέχεια στην πορεία της Ακαδημίας του Βρασίδα.

Ένα ακόμα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο των Βρασνών και στους φίλους που ανταμώσαμε τη βραδιά του χορού. Του χρόνου να είμαστε όλοι γεροί και να βρεθούμε και πάλι για να βραβεύσουμε περισσότερα παιδιά και διακρίσεις.

Συγχαρητήρια, καλή πρόοδο και ότι καλύτερο στη ζωή του και την καριέρα του στον μικρούλη Στέργιο Τερζή !!!

Τσολάκης Βασίλης

 gsg

gsg

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ