Στου Papen το μαγαζί... Αφοί Γρηγοράσκου: Мε όνομα βαρύ σαν ιστορία στην γεύση!

pmg

pmg
Σάκης και Αντωνάκης Γρηγοράσκος. Tο αγαπημένο στέκι μικρών και μεγάλων, των καλοφαγάδων, του αθλητόκοσμου και ιδαιίτερα της νεολαίας της περιοχής μας ''Papen Food & Drinks'' κουβαλά την παράδοση ενός ονόματος που αποτελεί δεκαετίες τώρα ορόσημο ποιότητας και γεύσης για ολόκληρη την Βόρεια Ελλάδα!

 

Από τις δεκαετίες του ΄60 και του ΄70 και τα χρόνια τoυ μυθικού στον κόσμο της γεύσης ''Retaurant Τρωάδα'' των Αφών Κών/νου και Χρήστου Γρηγοράσκου η Ασπροβάλτα αποτελούσε συγκεκριμένο προορισμό για όσους ήξεραν από γεύση και ποιότητα.

Τα χρόνια περνούν μα η ποιότητα παραμένει πάντα κορυφαία και κάπου μέσα στην δεκαετία του ΄90 η Τρωάδα γίνεται το ''Κελλάρι'' με την απίστευτη κουζίνα των Χρήστου και Λίνας Γρηγοράσκου.

Μεγαλωμένοι μέσα σ΄ αυτή την παράδοση, στις γεύσεις, στα αρώματα της κουζίνας και την κουλτούρα της γαστρονομίας των προηγούμενων γενεών ο Σάκης και ο Αντώνης Γρηγοράσκος δεν θα μπορούσαν να μην κληρονομήσουν αυτή την ποιότητα.

Και έτσι έγινε!

 

pfg

pfg

 

Στου Papen το μαγαζί...

Στις μέρες μας πλέον το κατάστημα μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο στέκι γαστρονομικών απολάυσεων με ατμόσφαιρα φιλικής παρέας.

Από την πρώτη στιγμή έγινε αγαπημένο στέκι μικρών και μεγάλων και προοροσμός για τη νεολαία και τον κόσμο του αθλητισμού της περιοχής μας!

Τα τραπέζια και το κέφι σε βραδιές που το κέφι φτάνει στα ύψη χαρακτηρίζονται πλέον επικά και σε κάθε παρέα υπάρχει και η αντίστοιχη αναφορά κάποιας ιστορίας από τις στιγμές εκείνες...

 

pvr

pvr

 

Για τις φετινές γιορτές το Papen Food & Drinks σας περιμένει όλους μέσα στην γιορτινή του ατμόσφαιρα και πάντα με τις μοναδικές γευστικές προτάσεις του, ενώ συχνές είναι και οι βραδιές με ζωντανή μουσική (κυρίως Σαββατοκύριακα) που έχουν προγραμματιστεί.

 

 

Καλές γιορτές με αγάπη και νοστιμιές για όλο τον κόσμο !!!

 

pp

pp

 

pmpif

pmpif

 

pap-

pap-

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ