Του έδωσαν... και κατάλαβε στο Μόδι. Τα φετινά Λουγκατζάρια άφησαν εποχή!

lk

lk
Του έδωσαν και κατάλαβε και με το παραπάνω μάλιστα στο Μόδι και στα φετινά Λουγκατζάρια που όπως φαίνεται θα αφήσουν εποχή και θα τα θυμούνται για πολλά χρόνια όσοι τυχεροί βρέθηκαν εκεί ανήμερα των Φώτων.

 

Από νωρίς ολόκληροι κορμοί δέντρων ρίχτηκαν στην τεράστια φωτιά που άναψε στο κέντρο του χωριού και στήθηκαν οι πάγκοι και τα τραπέζια για να φιλοξενήσουν τον κόσμο που γέμισε την πλατεία και γλέντησε μέχρι αργά !

Οι ψησταριές πήραν ψωτιά και εκείνες με την σειρά τους και τα ψητά γέμισαν όλα τα πιάτα χωρίς να μείνει παραπονεμένος κανένας.

Ο χορός που ξεκίνησε λίγο πριν το μεσημέρι κράτησε μέχρι που έπεσε το σκοτάδι και όλοι έκαναν την βόλτα τους από εκεί χορεύοντας παραδοσιακούς αλλά.. και πιο σύγχρονους ρυθμούς.

Οι Μοδιώτες κέρδισαν τις εντυπώσεις και έδειξαν πως όχι μόνο ξέρουν να τιμούν την παράδοση τους και να γλεντούν στα έθιμα του τόπου τους, αλλά και την ζεστή φιλοξενία τους για κάθε επισκέπτη του χωριού τους.

Τα φετινά Λουγκατζάρια ξεχώρισαν για την άψογη οργάνωση σε όλα, το κέφι που υπήρχε και την μαζική συμμετοχή του κόσμου (ντόπιων και επισκεπτών) που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Συγχαρητήρια σε όλους.

Χρόνια πολλά και φωτισμένα και του χρόνου με υγεία !!!

Τσολάκης Βασίλης

*( Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Άγγελο Βούλγαρη για το φωτογραφικό υλικό της εκδήλωσης)

 

lk2

lk2

 

 

lk3

lk3

 

lk4

lk4

 

lk5

lk5

 

lk6

lk6

 

lk7

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ