Νέοι Ξηροποτάμου: Υγείαν, Ευλογίαν και Καλό Χρονίαν στην κοπή της πίτας του νέου έτους

xrx

xrx
Υγείαν, Ευλογίαν και Καλό Χρονίαν σε όλο τον κόσμο ευχήθηκαν τα παιδιά του Συλλόγου Νέων Ξηροποτάμου του Δήμου Βόλβης στην κοπή της πίτας τους Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

 

Ο Σύλλογος Νέων Ξηροποτάμου έκοψε την βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά και στην εκδήλωση του παρευρέθηκαν εκπρόσωποι συλλόγων των γειτονικών περιοχών καθώς και ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων κ. Ιωάννης Βαλέρης όποιος με δική του πρωτοβουλία δώρισε στο σύλλογο τις βασιλόπιτες και στον τυχερό που κέρδισε το φλουρί μία δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για την αγορά προϊόντων σε σούπερ μάρκετ και ένα νόμισμα μεγάλης αξίας.

 

Στη συνέχεια μοίρασε δώρα σε όλα τα μικρά παιδάκια και ενημέρωσε τους κατοίκους του χωριού ότι όποιος θέλει μπορεί να εξεταστεί δωρεάν στο ακτινολογικό του κέντρο.

  Ο σύλλογος μας τον ευχαριστεί ιδιαίτερα για την πρωτοβουλία του και από μεριά μας του προσφέραμε ένα καλάθι με παραδοσιακά εδέσματα του χωριού μας.

 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Σύλλογου Νέων Ξηροποταμου Ιωάννης Κοτζαγεριδης ευχήθηκε στον κόσμο και τους ενημέρωσε για τις μεγάλες εκδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν τη φετινή χρονιά και στη συνέχεια έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του ποντιακού χορευτικού.

 

xrn

xrn

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ