Τεράστια επιτυχία στο 16ο Σαββατοκύριακο πολεμικών τεχνών

mxs

mxs
Με τεράστια επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμμου ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του 16ου Σαββατοκύριακου Πολεμικών Τεχνών το Σαββατο 6/2 στον Σταυρό και την Κυριακή 7/2  στα Νέα Βρασνά.

 

Οι αθλητές του Πάρι Παρισσίδη εκτέλεσαν τις ασκήσεις τους άψογα και αγωνίστηκαν με ιδιάιτερο σφρίγος αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια και τα χειροκροτήματα όλων των θεατών.

 

 

Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές κάθε ηλικίας από τον Α.Σ. Μαχητικών Αθλημάτων Σταυρού, από τον Α.Σ. ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Νέων Βρασνών και από τον Α.Σ. SHIDOKAN Νέας Απολλωνίας οι οποίοι έδιξαν το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και των ικανοτήτων τους !!!

 

 

Το Σάββατο 6/2 έγιναν αγώνες Karate και Judo στο κλειστό του Σταυρού και στη συνέχεια την Κυριακή 7/2 έγιναν αγώνες  KICK-BOXING στο γυμναστήριο των Νέων Βρασνών.

 

 

Οι αγώνες αυτοί πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Π.Τ.) και απέδειξαν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στους συλλόγους των πΠολεμικών Τχνών της περιοχής μας τους οποίους έχει υπό την επίβλεψη του ο Πάρις Παρισσίδης εδώ και πολλά χρόνια.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς και μεγάλους αθλητές και στον κόσμο που στήριξε την διοργάνωση !!!

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ