''Ορατότης Μηδέν'' για τον Σταυρό στα Λαγκαδίκια. Η ψυχωμένη Φλόγα τον.. έκαψε πάλι 3-2!

flg

flg
Θεολόγου και Θεολογάκης σκοράριζαν, αλλά ο ΠΑΟΚ Σταυρού έμεινε... μεταξιταστέος στα Λαγκαδίκια που έχουν γίνει ο κακός δαίμονας του!

 

Φλόγα Λαγκαδικίων-ΠΑΟΚ Σταυρού 3-2 

Πάνω σε μια δυνατή και ψυχωμένη Φλόγα Λαγαδικίων, μέσα στο ''καινούριο'' γήπεδο της, έπεσε στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ Σταυρού η οποία τον έκαψε για μία ακόμα χρονιά.

Η τοπική Φλόγα προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 1-0 αλλά ο ΠΑΟΚ Σταυρού έδειξε να μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι με πρόσκαιρη ανατροπή σε 1-2 από τους Θεολόγου και Λάζαρο Θεολογάκη στο β΄μέρος.

Τελικά όμως το πείσμα και το πάθος των παιδιών της Φλόγας που εγκανίασαν με τον καλύτερο τρόπο το ανακαινισμένο γήπεδό τους (μετά από απουσία σχεδόν 2 ετών...) έφεραν τη μεγάλη νίκη για το σωματείο των Λαγκαδικίων που με δύο τέρματα στη συνέχεια κατάφερε και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης.

pm

pm

Λογικό είναι να επικρατεί ο απόλυτος προβληματισμός στην ομάδα του Σταυρού που κακά τα ψέμματα κανένας δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα και τα τρία γκολ παθητικό στην πρεμιέρα.

Ίσως όλο αυτό να είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να χτυπήσουν καμπανάκια σε όλους τους παίκτες για τη συνέχεια.

Η φανέλα του ΠΑΟΚ είναι πολύ βαριά και όσο ταλέντο και ικανότητες να έχουν πολλά παιδιά ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ:

ΚΑΡΔΙΑ ΝΙΚΗΤΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΜΑΧΗΤΗ!!!

Καιρός να το καταλάβουν αυτό καλά όλοι τους! Άπειρες φορές τους στήριξαν πολλοί άνθρωποι που τους αγαπούν και πιστεύουν σε αυτούς, όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβουν και οι ίδιοι το βάρος των ευθυνών που κουβαλάνε.

Στο χέρι τους είναι να πρωταγωνιστήσουν και να οδηγήσουν την ομάδα και τους εαυτούς τους εκεί που έχουν ιστορικό χρέος να βρίσκονται. Και για να μη μασάμε τα λόγια μας η θέση του ΠΑΟΚ Σταυρού δεν είναι σε αυτή την κατηγορία.

Όμως ότι σπέρνει, αυτό θεριζει κανείς...

 Καιρός να σπείρουν λοιπόν οι παίκτες νίκες και διακρίσεις.

Αν δεν πιστεύαμε σε αυτούς και στην αξία τους δεν θα τα λέγαμε αυτά!

Ότι έγινε λοιπόν έγινε και πάμε για άλλα. Τα επιπλέον λόγια είναι άσκοπα...

Η επόμενη μέρα μετράει πλέον και το τι θα πει η ψυχή τους μέσα στο γήπεδο.

Στο χέρι τους είναι όλα το ξαναλέμε!

Μπράβο στα παιδιά της Φλόγας που δεν παράτησαν σε καμιά στιγμή το παιχνίδι και παλικαρίσια το πάλεψαν μέχρι τέλους και το πήραν.

Τα γκόλ για τον ΠΑΟΚ Σταυρού πέτυχαν οι : Θεολόγου και Θεολογάκης.

Αγωνίστηκαν για τον ΠΑΟΚ Σταυρού οι: Χαρίδης, Νουράκης, Κόκκινος, Δημούδης, Καρακεχαγιάς, Στιβαστάρης (70' Γιαννούλης), Μπελές, Θεολογάκης (75´ Ταξιάρχου) Θεολόγου, Χίντζιος (85´ Καρακίτσος) Πασαλής.

 

Με την ευγενική χορηγία επικονωνίας:

ail

ail

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ