Ακαδημίες Βρασίδα Βρασνών: Χτίζοντας το αύριο!

vlm

vlm

Με αφορμή τους δύο αγώνες που έδωσε η ομάδα Παίδων του Βρασίδα Βρασνών για την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Παίδων της Ε.Π.Σ.Μ. μας δίνεται η ευκαιρία να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να αναδείξουμε την πολύ σημαντική δουλειά που γίνεται εκεί και που ήδη τροφοδοτεί με ταλέντα την ανδρική ομάδα.

 

Η ομάδα Παίδων αγωνίστηκε φέτος στον 13ο Όμιλο Παίδων της Ε.Π.Σ.Μ. και τα πήγε εξαιρετικά με ρεκόρ 4 Νίκες - 3 Ισοπαλίες και 3 ήττες, στον δεύτερο  μόλις χρόνο παρουσίας τους στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Μ.

 

xtz

xtz

 

Στην δεύτερη φάση του πρωταθλήματος κληρώθηκε στον 8ο όμιλο με αντιπάλους την Δόξα Δρυμού και την φημισμένη ακαδημία του Ντίνου Κούη σε μονά παιχνίδια.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε εκτός έδρας με την Δόξα Δρυμού όπου και ήττήθηκε παρά την πολύ καλή της εμφάνιση με σκορ 3-2, ενώ με αντίπαλο την ακαδημία του Ντίνου Κούη ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1.

Και όταν μιλάμε για ακαδημία Ντινου Κούη μιλάμε για την ομάδα που σε αυτές τις ηλικίες πέρυσι αναδείχτηκε τέταρτη καλύτερη ομάδα στην περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

 

kdm

kdm

 

Ο λόγος που γίνεται αναφορά σε αποτελέσματα με αντίπαλες ακαδημίες στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι επειδή τα παιδιά που συμμετέχουν σε αυτή την ομάδα θεωρώ ότι είναι αρκετά ώριμα για να διαχειριστούν και τα θετικά και τα αρνητικά αποτελέσματα, πρόκειται για μια φουρνιά ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που μπορούν να στελεχώσουν σιγά σιγά και την ανδρική ομάδα, με τον Στέργιο Τερζή να έχει κάνει ήδη την αρχή, και μέσω της σελίδας μας θα ήθελα δημόσια να τους συγχαρώ εκ μέρους της Διοίκησης για την παρουσία τους στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Μ. τα δύο αυτά χρόνια.

Ίσως τα παιδιά να μην το γνωρίζουν αλλά είμαστε όλοι υπερήφανοι να τους βλέπουμε να αγωνίζονται με την φανέλα του Βρασίδα και να ανταγωνίζονται αντίστοιχες ακαδημίες της Θεσσαλονίκης.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να κρατήσεις μια ομάδα, πόσο μάλλον μια ακαδημία, στην επαρχία, γι' αυτό και αξίζουν συγχαρητήρια όλοι όσοι συμμετέχουν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

 

gsg

gsg

Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε τμήματα ποδοσφαίρου για όσες πιο πολλές κατηγορίες γίνεται αλλά αυτή την στιγμή στην ομάδα υπάρχουν τρεις κατηγορίες: BAMBINI, JUNIOR και φυσικά η ΠΑΙΔΩΝ. Ελπίζουμε τα τμήματα να στελεχώνονται κάθε χρόνο με καινούρια παιδιά και να δημιουργηθούν και νέες κατηγορίες.

Πέρα από την άθληση όλων των παιδιών στόχος μας είναι να υπάρχει και αθλητική διαπαιδαγώγηση στα παιδιά αυτά και η οποία θα αφορά την αγωνιστική πειθαρχία, την συμπεριφορά εντός γηπέδου, η οποία ελπίζουμε να έχει θετικό αντίκτυπο και στην συμπεριφορά εκτός γηπέδου, τον σεβασμό σε συμπαίκτες και αντιπάλους, την τήρηση του fair play, και που θα τονίζει μεν την αξία της νίκης αλλά θα διδάσκει στα παιδιά δε και την σημασία αλλά και την αποδοχή της ήττας.

Ελπίζουμε να βγάλουμε μια γενιά σκεπτόμενων ποδοσφαιριστών, που όσοι από αυτούς συνεχίσουν σε ανδρικό επίπεδο, είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά, να ξεχωρίζουν όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες αλλά και για την συμπεριφορά τους μέσα στις γραμμές του γηπέδου.

 

fx

fx

 

Το δύσκολο αυτό έργο έχει αναλάβει τα δύο τελευταία χρόνια ο Βαγγέλης Μητσόπουλος, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα και προπονητής στην ανδρική ομάδα, με σκοπό, πέρα των προαναφερομένων, να "μπολιάσει" την ανδρική ομάδα με νέα παιδιά.

Όλοι όσοι αγαπούμε τον Βρασίδα πρέπει να αγκαλιάσουμε και να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, έτσι ώστε αυτή η ομάδα να έχει και αύριο, το οποίο κρίνοντας από τις επιδόσεις της ομάδας Παίδων προμηνύεται λαμπρό...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ ΒΡΑΣΝΩΝ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ