Καθαρά Δευτέρα στη λίμνη: Κούλουμα και χαρταετός στη Μικρή Βόλβη!

klmv

klmv
Φασολάδα, νηστίσιμα, μουσική και  φυσικά χορός θα περιμένουν τους κατοίκους καθώς και τους επισκέπτες της Μικρής Βόλβης, την Καθαρά Δευτέρα 14 Μαρτίου στην πλατεία του χωριού, μαζί με τα παιδιά του Δ.Σ. και τους ανθρώπους του πολιτιστικού συλλόγου. 

 

 

Υπάρχει ένας ολόκληρος διαφορετικός κόσμος ομορφιάς, τόσο μέσα στο χωριό και τους ανθρώπους του, όσο και δίπλα στην λίμνη Βόλβη που αξίζει πραγματικά τον κόπο να τον ανακαλύψει κανείς και να τον επισκεφθεί.

Φαγητό στην ''Σκάλα'', βόλτα στην παραλία της λίμνης, καφέ ή ποτό στα υπέροχα cafe του χωριού, πέταγμα του χαρταετού από νωρίς στις αλάνες. Να μερικές από τις ξεχωριστές επιλογές που έχει στην διαθεσή του ο επισκέπτης.

 

volvi-

volvi-

 

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΗΣ ΒΟΛΒΗΣ

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ  μαζί μας - Παραδοσιακά Κούλουμα στην πλατεία του χωριού

Κρασάκι στην πλατεία, βόλτα στην παραλία της λίμνης, χαρταετός στην αλάνα!

Η Μικρή Βόλβη γιορτάζει και σας περιμένει να την γνωρίσετε.

 

klm

 

ΕΝΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΑΝΙΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΒΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

Με μια μοναδικότητα σχεδόν αποκλειστική σε ολόκληρη την χώρα θα λέγαμε, το τοπίο της λίμνης περιμένει τον καθένα από εμάς να το ανακαλύψει. Βλέπετε καμιά φορά οι ομορφιές του τόπου μας βρίσκονται τόσο κοντά μας, τόσο δίπλα μας που αυτό είναι και το δύσκολο για να τις βρούμε.

Δεν χρειάζονται εξωτικοί προορισμοί και αναζητήσεις ''μαγικών περιπλανήσεων'' στα τυφλά για περάσεις καλά.

Εδώ δίπλα, μια ανάσα δρόμο, στην Μικρή Βόλβη και στην λίμνη μας, υπάρχουν ομορφιές που θα ήταν ευχής έργον να τις γνωρίσουμε.

 

volv-

volv-

 

Όπως άλλωστε μας λένε και τα παιδιά του Δ.Σ. του συλλόγου του χωριού ''θα βάλουμε τα δυνατά μας για να περάσουμε όλοι όσο το δυνατόν καλύτερα. Η  Μικρή Βόλβη μπορεί και πρέπει να αναδείξει τις ομορφιές και τις δυνατότητες της.

Σας περιμένουμε όλους και όλες την Καθαρά Δευτέρα στα κούλουμα μας στην πλατεία μας.''

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ