Με επιτυχία το Πρωτάθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης ποδηλασίας στο Δήμο Βόλβης

pdlt

pdlt
Με επιτυχία στέφτηκε το Πρωτάθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης όλων των κατηγοριών που πραγματοποιήθηκε με την συνδιοργάνωση της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης και του Ο.Π.Α.Π Δήμου Βόλβης.


250 περίπου αθλητές από όλες σχεδόν τις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας πήραν μέρος στο Πρωτάθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης, που πραγματοποιήθηκε χωρισμένο σε δύο τμήματα λόγω του όγκου των αθλητών.

 

pdltd

pdltd

Στις 10:30 έγινε εκκίνηση στον Λιμάνι Σταυρού του Δήμου Βόλβης με την κατηγορία των Παμπαίδων-Κορασίδων-Παγκορασίδων, ακολούθησε η κατηγορία των Μίνι Μεγάλων και στη συνέχεια των Μίνι μικρών όπου και διάνυσαν μία διαδρομή 3χιλ.

Αμέσως μετά έγινε η εκκίνηση της λαϊκής ποδηλατοδρομίας και με το πέρας αυτής πραγματοποιήθηκαν οι απονομές.

 

pdltc

pdltc

Στις 15:30 οι μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες αγωνίστηκαν σε μια καταπληκτικής ομορφιάς παραλίμνια διαδρομή, που απλώνεται στο κομμάτι μεταξύ Μικρής και Μεγάλης Βόλβης και μεταξύ άλλων να αναδείξουμε και την δεύτερη σε έκταση Λίμνη της Ελλάδας, καθώς και το άθλημα της ποδηλασίας.

Τα επίσημα αποτελέσματα για τους χρόνους των αθλητών θα ανακοινωθούν από την Ένωση με Δελτίο Τύπου.

 

pdltb

pdltb

Ένα μεγάλο Ευχαριστώ σε όλους τους «αφανής συντελεστές» που πρόσφεραν τα μέγιστα στο να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η διοργάνωση.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Ο.Κ.Π.Α.Π και διευθυντή του Κέντρου Υγείας Νέας Μαδύτου κ. Αντώνη Στοίτσα για την εθελοντική Ιατρική βοήθεια που πρόσφερε όποτε χρειάστηκε, τον Διοικητή Τροχαίας κ. Χαλκίδη Κωνσταντίνο, την Εθελοντική Ομάδα Σταυρού (Ε.Ο.Σ. ) τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Σταυρού κ. Χρήστο Γκολιδάκη, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρού «Μέγας Αλέξανδρος», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρής Βόλβης, καθώς και το προσωπικό του Ο.Π.Α.Π. Δήμου Βόλβης.

Πηγή: ΟΠΑΠ Δήμου Βόλβης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ