Η συγγραφέας Ζωγραφιά Τσαβέα στο.. πατρικό Γυμνάσιο Νέας Απολλωνίας

gtsv

gtsv
Μια ιδιαίτερη και συγκινητική στιγμή αποτέλεσε για τους μαθητές του Γυμνασίου Νέας Απολλωνίας η επίσκεψη της Νεα-Απολλωνιώτισας συγγραφέως Ζωγραφιάς Τσαβέα και η παρουσίαση του βιβλίου της ''Λουλούδι της ψυχής μου'' λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα

 

Η εκδήλωση αυτή έγινε κατόπιν πρόσκλησης των φιλολόγων του Γυμνασίου Νέας Απολλωνίας προς την κα Τσαβέα, η οποία ανταποκρίθηκε με θέρμη στο κάλεσμα αυτό και συγκίνησε τα παιδιά με τις εμπειρίες, τα βιώματα και το συγγραφικο έργο που κατέθεσε στην συζήτηση που ακολούθησε και μέσα του εμπεριέχει πολλά στοιχεία από την καθημερινή ζωή και τις μνήμες του πατρικού περιβάλλοντος της στην Νέα Απολλωνία.

Συγχαρητήρια στους συντελεστές της εκδήλωσης αυτής, καλή πρόοδο στους μαθητές της Νέας Απολλωνίας και καλή συνέχεια στο συγγραφικό έργο της κας Τσαβέα που σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει και το δεύτερο βιβλίο της το οποίο αναυπομονούμε να διαβάσουμε.

 

 

Γυμνάσιο Νέας Απολλωνίας:

Την Παρασκευή είχαμε την ιδιαίτερη χαρά και τιμή να έχουμε στο σχολείο μας την συγγραφέα και Ν Απολλωνιώτισσα Ζωγραφιά Τσαβέα.
Η Κα Συμεωνίδου και η Κα Ντάντα Φιλόλογοι τους σχολείου μας είχαν οργανώσει αυτήν την συνάντηση , μαθητές διαβάσανε μέρη από το βιβλίο και στην συνέχεια έγινε συζήτηση.
Του χρόνου θα ξανασυναντηθούμε για την παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου της Κας Τσαβέα.
Καλό Πάσχα.

 

 

Ζωγραφιά Τσαβέα:

 

Ευχαριστώ ολόψυχα τους καθηγητές και τους μαθητές του γυμνασίου της αγαπημένης μου γενέτειρας, Νέας Απολλωνίας, για την θερμή υποδοχή. Η συγκίνηση που ένοιωσα, όταν διάβαζαν οι μαθητές διάφορα αποσπάσματα από το βιβλίο μου, ήταν απίστευτη. Τα σλαιτς, τα σκετς, το τραγουδάκι ήταν όλα υπέροχα.

Συγχαρητήρια πολλά, πολλά στους υπέροχους δασκάλους τους. Σήμερα ένιωσα ότι δεν χάθηκαν όλα για τα παιδιά μας. Όσο υπάρχουν τέτοιοι δάσκαλοι έχει ελπίδα η νέα γενιά και η πατρίδα μας. Με πολλή αγάπη και ένα τεράστιο ευχαριστώ!!!!!!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!

lld

lld

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ