Φεστιβάλ Βαλκανικών χορών στον Σταυρό το Σάββατο 14 Μαίου 2016

P1100469

P1100469
Το Σάββατο 14 Μαΐου 2016 στο αμφιθέατρο Σταυρού, παρουσιάζονται χοροί από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία


Με παραδοσιακούς χορούς από τέσσερις χώρες, πλαισιώνεται το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Βαλκανικών Χορών, που πραγματοποιείται το Σάββατο 14 Μαΐου 2016, στις 20.30 το βράδυ, στο ανοικτό Αμφιθέατρο του Σταυρού.

Τα χορευτικά συγκροτήματα προέρχονται από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και τη Σερβία, και μαζί με Ελληνικούς χορευτικούς συλλόγους, φιλοδοξούν να παρασύρουν τους θεατές σε ένα μοναδικό ταξίδι, στην βαλκανική φολκορική παράδοση.

 

fst

fst

 

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (Ο.Π.Α.Π) του δήμου Βόλβης, σε συνεργασία με τη Λαογραφική Ομάδα Βελιγραδίου «Lira Folklore».

Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά χρονιά, όπου η συνεργασία των δυο πλευρών, οδηγεί στη διεξαγωγή διεθνούς φεστιβάλ χορού στον Σταυρό.

 

P1100468

P1100468

 

Με τον τρόπο αυτό, ολοκληρώνεται φέτος ο στόχος που έβαλε ο Ο.Π.Α.Π, να καθιερώσει μια πλήρη σειρά από χορευτικές εκδηλώσεις μέσα στον ετήσιο κύκλο, στις οποίες περιλαμβάνονται τα φεστιβάλ χορού ενηλικών και παιδιών-εφήβων, που έγιναν ήδη σε Νικομηδινό και Ασπροβάλτα αντίστοιχα.

Πηγή άρθρου http://www.dimosvolvis.gr/…/1593-ΦΕΣΤΙΒΑΛ-ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ-ΧΟΡΩΝ-…

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ