12 χρόνια ΟΜΑΣΚ: Πυρετώδεις προετοιμασίες για το γεγονός του καλοκαιριού

tys

tys
Με ρυθμούς που αγγίζουν τα όρια του... πυρετού το Δ/Σ και τα μέλη του ΟΜΑΣΚ Στρυμονικού Κόλπου εοιμάζουν από τώρα τις απαραίτητες προετοιμασίες για το γεγονός του φετινού καλοκαιριού!

 

Τα γενέθλια των 12 χρόνων απότ ην ίδρυση του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Στρυμονικού Κόλπου θα γιορταστούν μέσα σε ένα εντυπωσιακό διήμερο σπουδαίων εκδηλώσεων την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Ιουλίου στο λιμάνι του Σταυρού Θεσ/νίκης.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι εκδηλώσεις αυτές θα συμπέσουν φέτος με τον ταυτόχρονο τετραήμερο εορτασμό της Αγίας Παρασκευής της Πολυούχου του Σταυρού και όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας μας το γεγονός αυτό θα φέρει μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών στον Σταυρό Θεσ/νίκης.

 

 tyrs

tyrs

Ένας μεγάλος αριθμός από μηχανοκίνητους φίλους από όλο το νομό Θεσ/νίκης και από όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας θα βουλιάξει τις μέρες εκείνες το λιμάνι του Σταυρού και όλα όσα ετοιμάζονται θα κάνουν τους επισκέπτες να περάσουν ένα αξέχαστο διήμερο !!!

Μουσικά σχήματα, ειδικοί επαγγελματίες για ξεχωριστά show, διάσημοι μουσικοί παραγωγοί και dj του χώρου, ξεναγοί, επαγγελματίες μηχανοκίνητοι αναβάτες, διασκεδαστές, ζογκλέρ, χορευτές και χορεύτριες και ένα σωρό άλλοι άνθρωποι θα καλύψουν το πλούσιο καλλιτεχνικό μέρος των εκδηλώσεων.

Το κυριότερο όμως είναι το μεράκι και η ζεστασιά των μηχνοκίνητων μελών του ΟΜΑΣΚ που θέλουν να υποδεχθούν τους καλεσμένους τους και να τους κάνουν να νιώσουν σαν το σπίτι τους.

Μη ξεχνά κανέις όπως άλλωστε τονίζει και ο πρόεδρος του ΟΜΑΣΚ κ. Μίμης Ιωάννου << ότι υπάρχει ένα κοινό σπίτι για όλους εμάς τους μηχανοκίνητους και αυτό είναι ο δρόμος που διασχίζουμε όλοι μας. Καλά ταξίδια να έχουμε και πάντα να οδηγούμε με ασφάλεια >>

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με χορηγούς που θα στηρίξουν τις εκδηλώσεις και φυσικά για όσους ενδιαφέρονται να προβληθούν στο διήμερο αυτό το τηλέφωνο που μπορούν να απευθυνθούν είναι το 6974935631 του προέδρου του ΟΜΑΣΚ (Ιωάννου Δημήτρης - Μίμης).

Καλή δύναμη στις ετοιμασίες και καλή επιτυχία στις εκδηλώσεις των γενεθλίων του ΟΑΜΣΚ !!!

 

om

om

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ