Κώστας Χωρούδας: Καλός Πολίτης με Βροχή προτάσεων στον Κάπτεν του Αετού!

vrx

vrx
Με το ένα χέρι να κρατά το απολυτήριο του στρατού και το άλλο να κρατά... ομπρέλα για την βροχή προτάσεων από πάμπολα σωματεία της περιοχής και όχι μόνο, ο κάπτεν του Αετού Άνω Σταυρού Κώστας Χωρούδας ολοκλήρωσε την θητεία του και ξεκινά πλέον ένα νέο κεφάλαιο στην ποδοσφαιρική καριέρα του!

 

Η περσινή ποδοσφαιρική χρονιά στο πρωτάθλημα της περιοχής μας είναι αλήθεια πως ήταν πιο φτωχή χωρίς τον καπετάνιο του Αετού ο οποίος αναγκάστηκε να λείψει για πολλούς μήνες στις ειδικές δυνάμεις και σε αποστολές σχολών εκμάθησης επίλεκτων Special Force, αλεξιπτωτιστών και υποβρυχίων καταστροφών όπου και εκπαιδεύτηκε με τις τελειότερες σύγχρονες μεθόδους σε παγκόσμιο επίπεδο !!!

 

 

Ο χαλκέντερος αμυντικός (και αρχηγός τα τελευταία χρόνια) του Αετού Άνω Σταυρού δεν πρόλαβε να περάσει καλά - καλά την πύλη του στρατοπέδου '' Γ. Κατσάνης '' της Δ΄ Μοίρας Καταδρομών στην Ρεντίνα Θεσ/νίκης όπου και υπηρετούσε το τελευταίο διάστημα της θητείας του και το κινητό του πήρε φωτιά από κλήσεις προπονητών, παραγόντων, φιλάθλων και αθλητών οι οποίοι τον θέλουν ο καθένας στην ομάδα του και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

 

Ενδεικτική εικόνα μάλιστα της πίεσης για μεταγραφή που ασκείται στον έμπειρο αμυντικό είναι η χθεσινή συνομιλία και πρόταση που δέχτηκε στον κεντρικό δρόμο του Σταυρού μπροστά στο ''Γυροβόλι'' από παράγοντα τοπικού σωματείου που όπως τόνισε στον Κώστα <<είναι η μεγαλύτερη ομάδα της περιοχής μας και τον θέλουν διακαώς να φορέσει την φανέλα τους... >>

Το αξιοσημείωτο είναι μάλιστα πως κατά την προσέγγιση αυτή του παράγοντα του τοπικού συλλόγου μας στον αρχηγό του Αετού προσφέρθηκε τραπέζωμα με γύρο, το οποίο φυσικά ο Κώστας Χωρούδας αρνήθηκε ευγενικά κρύβοντας τα χαρτιά του και μη θέλοντας να δώσει δικαίωμα πουθενά, αφού δεν έχει συζητήσει επίσημα με τους ανθρώπους του Αετού για το επόμενο συμβόλαιο του.

Πάντα συνεπής και υπεύθυνος ο Κώστας και μπράβο του !!!

Σίγουρα το δέλεαρ της αποχώρησης του από τον Αετό για μια μεγαλύτερη κατηγορία ή ακόμα και για μια ομάδα του εξωτερικού, είναι πολύ μεγάλο και η πρόκληση για έναν νέο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή είναι τεράστια...

 

xth

xth

 

Απομένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο ίδιος γιατί θα πρέπει να τονίσουμε στο σημείο αυτό πως ο Κώστας Χωρούδας δήλωσε στο Volvitoday.gr και στην συντακτική μας ομάδα: << ότι φέτος θέλει να ξαναχτιστεί ένας μεγάλος Αετός που θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στην Β΄ κατηγορία και θέλει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του στο σωματείο της πατρικής γης και της καρδιάς του >>

Απόλυτα σεβαστό και μπράβο του !!!

xrdk

xrdk

 

Το δεδομένο είναι ότι οι προοπτικές που ανοίγονται πλέον μπροστά στον Κώστα Χωρούδα (βάση των προτάσεων που έχει στα χέρια του...) θα τον απασχολήσουν σίγουρα το προσεχές καλοκαίρι και ίσως ο δυναμικός άσος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με δεδομένο πάντοτε να μπορέσει να κάνει την καριέρα που ονειρεύεται και σίγουρα την κλήση του στην Εθνική ομάδα που παραμένει το μεγάλο του όνειρο από παιδί !!!

  Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως αν θελήσει να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, δεν θα μείνει ούτε λεπτό χωρίς ποδοσφαιρική στέγη αφού πολλά σωματεία της περιοχής, αλλά και ευρύτερα (υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες στο ρεπορτάζ ως και ομάδων από το εξωτερικό...) φαίνεται να τον έχουν προσεγγίσει για να αποσπάσουν την υπογραφή του και να τον κάνουν δικό τους.

Λεπτομέρειες και ονόματα συλλόγων φυσικά και δεν μπορούμε να δημοσιεύσουμε καθώς είναι ρητή η θέληση του Κώστα Χωρούδα να μην δωθεί μεγαλύτερη έκταση στον τύπο και σε τηλεοπτικές εκπομπές, για να μην υπάρξουν επιπλοκές στις σχέσεις καμιάς ομάδας με την άλλη σε Ελλάδα και εξωτερικό από όπου υπάρχουν και από εκεί προτάσεις μεταγραφής του !

<< Τέλη Αυγούστου θα ανακοινώσω εγώ που θα συνεχίσω την καριέρα μου >> μας τόνισε και οφείλουμε να περιμένουμε μέχρι τότε παρ΄ όλη την δίψα των φιλάθλων της περιοχής να ενημερωθούν για τις εξελίξεις.

 

vrxb

vrxb

 

Όποια απόφαση και να πάρει ο Κώστας εμείς θα τον στηρίζουμε πάντα και θα παραμένει ο ''Κάπτεν της καρδιά μας''

Εκείνο που μπορούμε να ευχηθούμε είναι ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, να ξεκουραστεί τους θερινούς μήνες από την καταπόνηση της σκληρής εκπαίδευσης του στους καταδρομείς και να πάρει τις αποφάσεις του με καθαρό μυαλό.

Μαζί με την αγάπη μας που την του στέλνουμε από τις σελίδες αυτές, του στέλνουμε και τις ευχές μας να είναι πάντα γερός και σιδερένιος και να τον χειροκροτάμε πολλά - πολλά χρόνια ακόμα στα γήπεδα της περιοχής μας.

Αθλητές και χαρακτήρες σαν τον Κώστάκη αποτελούν κόσμημα για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και κόσμο μας !!

Καλός πολίτης και τα καλύτερα μέσα και έξω από τα γήπεδα φίλε !!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ