Αμφιθέατρο Σταυρού: Βραδιά Μοντέρων, Latin, Οριεντάλ και Λαικών Χορών του Συλλόγου!

rnt

rnt

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού ''Μέγας Αλέξανδρος'' σας προσκαλεί στην " Χορευτική Βραδιά" που διοργανώνει το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 και ώρα 20:00 στο ανοικτό αμφιθέατρο Σταυρού Θ εσ/νίκης.

 

Θα παρουσιαστούν Μοντέρνοι, Λάτιν, Οριεντάλ και Λαικοί χοροί από τα παιδιά που συμμετέχουν στα χορευτικά τμήματα του πολιτιστικού συλλόγου.

Τους Λαικούς χορούς διδάσκει η κα Γεωργία Γκαιδατζή, ενώ Μοντέρνο χορό, Λάτιν και Οριεντάλ διδάσκει η κα Ντίνα Παρασκευαίδου.

 

lx

lx
 

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού στοχεύει στην προώθηση του λαϊκού μας πολιτισμού, είτε μέσω της διδασκαλίας, είτε μέσω παραστάσεων.

Μέσα στα πλαίσια αυτά διδάσκει διαχρονικά στα μέλη του και στηρίζει με μεγάλες προσπάθειες μαθήματα παραδοσιακού χορού, μουσικής και οργάνων, θεατρικού παιχνιδιού, μοντέρνου χορού, υποκριτικής, εικαστικών, σε ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Πολύ σημαντικό είναι και το έργο του συλλόγου με την τράπεζα αίματος που διατηρεί επί σειρά ετών βοηθόντας την τοπική κοινωνία.

Μόνο κριτήριο για όλα τα προηγούμενα, η αγάπη για τον πολιτισμό και τον τόπο μας.

Ο ''Μέγας Αλέξανδρος'' Σταυρού έχει στο ενεργητικό του ένα μεγάλο αριθμό παραστάσεων, συμμετοχών και συνεργασιών με άλλους πολιτιστικούς φορείς.

Με την εκδήλωση του Σαββάτου της 11ης Ιουνίου ο σύλλογος κλείνει με απόλυτη επιτυχία τον φετινό κύκλο μαθημάτων και εργασιών με τα μέλη του.

Αξίζει σε κάθε περίπτωση να βρεθούμε δίπλα στους ανθρώπους του να τους χειροκροτήσουμε και να ανανεώσουμε το επόμενο ραντεβού μαζί τους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο !

Καλή επιτυχία στα τμήματα του συλλόγου και καλή διασκέδαση στο κοινό !!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ