ΜΑΣ Στίβος: Σε πορεία για νέο Δ/Σ μετά την αποχώρηση Μπαλκόπουλου

apxm

apxm
Ο ΜΑΣ Στίβος τα προηγούμενα χρόνια εντυπωσίασε θετικά τους πάντες με τις δύο διαδοχικές ανόδους που πέτυχε και από την Γ΄ κατηγορία έφτασε μέχρι την Α΄ Ερασιτεχνική.

 

Εκεί η πορεία δεν ήταν η αναμενόμενη και η περυσινή χρονιά κύλησε μέσα σε πολλά προβλήματα και άγχος που είχαν ως αποτέλεσμα η ομάδα να υποβιβαστέι στην Β΄ κατηγορία.

 

Όμως ο υποβιβασμός της κατηγορίας φαίνεται πως δεν ήταν η μόνη απώλεια για τον ΜΑΣ Στίβος αφού σύμφωνα με δημοσίευμα του epm24 αποχωρεί και ο πρόεδρος Γιάννης Μπαλκόπουλος:
 
 
<< Αναταράξεις αναμένεται να δημιουργήσει στον ΜΑΣ Στίβου η αποχώρηση του, η οποία μάλιστα όπως ο ίδιος τόνισε είναι οριστική και αμετάκλητη.

Ακέφαλη θα είναι μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του η διοίκηση του συλλόγου, καθώς ο πρόεδρος Γιάννης Μπαλκόπουλος αποτελεί πλέον παρελθόν.

Το ίδιο αναμένεται να πράξουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές οι οποίοι έρχονταν από Θεσσαλονίκη στο χωριό της επαρχίας Λαγκαδά. Αναμφίβολα η κατάσταση είναι δύσκολη και τα επόμενα 24ωρα κρίσιμα.>>

 

Σε κάθε περίπτωση όμως και σύμφωνα με πληροφορίες του volvitoday ήδη στο Στίβος υπάρχουν άνθρωποι που ήδη δρομολογούν εξελίξεις για τον σχηματισμό νέου Δ/Σ και την επόμενη μέρα του σωματείου.

Αναμένουμε οριστικές αποφάσεις από τον σύλλογο πλέον και να ευχηθούμε ότι καλύτερο στον ΜΑΣ Στίβος και τους ανθρώπους που τον στηρίζουν.

Μακάρι να πάνε όλα καλά και γρήγορα πάλι η ομάδα να γίνει ξανά ένας δυνατός πρωταγωνιστής, όπως την συνηθίσαμε τα προηγούμενα χρόνια, χαρίζοντας σε όλους πλούσιο θέαμα μέσα στα γήπεδα μας και μεγάλες χαρές στον κόσμο της !!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ