Από τον Πατρίκιο ξεκινά ο Ελλήσποντος για φέτος με τον πρώτο χορό του!

ptrx

ptrx
Ποδαρικό για τη νέα σεζόν που ξεκινά σε λίγους μήνες με πολλά (και δικαίως...) όνειρα για τους Γαλάζιους, θα κάνει ο Ελλήσποντος Νέας Μαδύτου με τον μεγάλο καλοκαιρινό χορό του στο ψητοπωλείο ''Πατρίκιος'' το Σάββατο 25 Ιουνίου στην πλατεία της Νέας Μαδύτου!

 

 

Οι άνθρωποι του Δ/Σ και οι αθλητές του Ελλήσποντου περιμένουν κοντά τους όλο τον κόσμο της Νέας Μαδύτου και όλους τους φίλους τους από την ευρύτερη περιοχή, για να περάσουν μαζί τους μια αξέχαστη βραδιά !!!

 

 ptrk

 

Οι Γαλάζιοι της Νέας Μαδύτου ξεκίνησαν ήδη τον προγραμματισμό της νέας περιόδου και φυσικά μέσα σ΄ αυτόν εντάσεται και η οικονομική ενίσχυση του σωματείου η οποία είναι απαραίτητη για κάθε ομάδα που θέλει να βγάλει άνετα τη χρονιά της και να πρωταγωνιστήσει χωρίς εξωαγωνιστικά προβλήματα και άγχος.

Και ο Ελλήσποντος που στην περασμένη σεζόν κέρδισε τον θαυμασμό και τις εντυπώσεις όλου του φίλαθλου κοινού, αξίζει πέρα για πέρα να στηριχθεί από τον κόσμο της Νέας Μαδύτου και όλους τους φίλους του ευρύτερα, για πρωταγωνιστήσει και να φτάσει ψηλά φέτος!

 

 

ptrmp

ptrmp

 

Πέρα από τη εξαιρετική κουζίνα του ''Πατρίκιου'' και την δροσιά της πλατείας της Νέας Μαδύτου ένα ακόμα δυνατό χαρτί της βραδιάς του χορού του Ελλησπόντου είναι και η παρουσία του Σωτήρη Μπαλλά με τους συνεργάτες του!

Η πλατεία της Νέας Μαδύτου είναι βέβαιο πως θα ξεχυλίσει από κόσμο που αγαπά και στηρίζει τον Ελλήσποντο και το κέφι σίγουρα θα φτάσει στα ύψη.

Καλό θα είναι λοιπόν να προλάβετε να κλείσετε τραπέζι από τώρα (αν υπάρχουν ακόμα φυσικά....) στον κ. Γιάννη Πατρίκιο και στο τηλ. 23970 41.543

Καλή επιτυχία στον Ελλήσποντο, καλή διασκέδαση στους φίλους που θα βρεθούν το βράδυ του Σαββάτου στον χορό του και καλή δύναμη στο Δ/Σ του σωματείου για τις οργανωτικές διαδικασίες και το τρέξιμο τους όλο το καλοκαίρι.

Η επιτυχία αγαπά την προετοιμασία και έρχεται με την οργάνωση !!!

 

elptr

elptr

 

isk2

isk2

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ