Θύελλα Περιστερώνα: Με ερωτηματικά για Νίτση, Πεχλιβανίδη και κόουτς

omd

omd
Η ομάδα-φαινόμενο τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας, η Θύελλα Περιστερώνα ξεκινά ήδη να σχεδιάζει την επόμενη μέρα του σωματείου που δυστυχώς μετά από τον άδικο υποβιβασμό του θα το βρεί στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία για την περίοδο 2016 - 2017.

 

Αυτό δεν μειώνει σε τίποτα την αγάπη και το ενδιαφέρον των ανθρώπων που στηρίζουν την ομάδα και την έχουν οδηγήσει σε ανεπανάληπτες χαρές τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να μοχθούν καθημερινά για το καλό της.

Μέσα στις κινήσεις τους είναι, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα από τα erasitaxnika.gr, η αναζήτηση νέου προπονητή καθώς και οι απαντήσεις για το αν θα συνεχίσουν ή όχι την καριέρα τους οι Νίτσης και Πεχλιβανίδης που αποτέλεσαν μεγάλες μορφές της ομάδας στην πορεία των τελευταίων ετών.

Να ευχηθούμε τα καλύτερα στην Θύελλα Περιστερώνα και καλή δύναμη στους ανθρώπους της να ξαναφέρουν την ομάδα και πάλι στην Α1 κατηγορία !!!

 

 

thlp

thlp

Θύελλα Περιστερώνα: Ερωτηματικό Νίτσης, Πεχλιβανίδης και Μπαβέλης

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

 
Στην αναζήτηση του τεχνικού που θα αναλάβει την ομάδα  στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας βρίσκεται η διοίκηση της Θύελλας Περιστερώνα.

Ο Γιώργος Μπαβέλης, ο προπονητής με τον οποίο ολοκλήρωσε τη σεζόν ο σύλλογος δεν έχει απαντήσει ακόμα, θετικά ή αρνητικά αν και ήδη έχει δεχθεί πρόταση από τους ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων».

Από εκεί και έπειτα, ερωτηματικό αποτελούν οι περιπτώσεις των έμπειρων παικτών Παναγιώτη Νίτση (επιθετικός) και Στέλιου Πεχλιβανίδη (μέσος), οι οποίοι ναι μεν έχουν κι αυτοί δεχτεί πρόταση να συνεχίσουν, ωστόσο αμφότεροι σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ