Άρης Ξηροποτάμου: Χωρίς Γιώργο - Σίμο Μπλέτσα και Τσουφλίδη άραγε η επόμενη μέρα;

gmp

gmp
Η προσφορά και η αγάπη των Αφων Γιώργου και Σίμου Μπλέτσα όπως και του Χρήστου Τσουφλίδη για το χωριό τους και τον Άρη Ξηροποτάμου είναι τεράστια και δεν το συζητάμε.

 

Το ερωτηματικό του τίτλου στον σημερινό ρεπορτάζ υπάρχει γιατί δημοσιεύματα αναφέρουν πως αποχωρούν από το Δ/Σ της ομάδας.

Τυπικά μπορεί, ουσιαστικά όμως ποτέ γιατί σίγουρα από όποια θέση κι αν βρίσκονται τα παιδιά αυτά (είτε εντός, είτε εκτός συμβουλίου...) πάντα θα συμβάλουν και θα προσφέρουν και την ψυχή τους την ίδια στο σωματείο που τόσο ψηλά οδήγησαν και τόσες χαρές του έδωσαν!

Συγκεκριμένα, χθεσινό δημοσίευμα από τα erasitexnik.gr φέρνει τα τρία αυτά στελέχη του Άρη Ξηροποτάμου εκτός Δ/Σ της ομάδας μετά από χρόνια ασταμάτητης παρουσίας και προσφοράς που οδήγησε την ομάδα από την επανίδρυση της και την Γ΄ κατηγορία μέχρι την Α΄ ερασιτεχνική και την παραμονή της εκεί την περσινή χρονιά  μέσα από τιτάνια προσπάθεια.

Η ευχή μας είναι να παραμείνουν τελικά στο Δ/Σ τόσο ο Γιώργος και ο Σίμος Μπλέτσας όπως και ο χρήστος Τσουφλίδης.

 

gmpl

gmpl

 

Ο ερασιτεχνικός κόσμος μας τους γνώρισε, τους εκτίμησε και τους αγάπησε μέσα από την διαχρονική παρουσία και προσφορά τους και δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε τόσο αξιόλογα και ικανά στελέχη από τα σωματεία μας.

Σίγουρα ο χρόνος φέρνει κούραση, έξοδα και πόνο όταν αγωνίζεται κανείς μόνος ή με ελάχιστους ανθρώπους δίπλα του σε μια τόσο δύσκολη προσπάθεια όπως να κρατάς ένα σύλλογο τα σημερινά χρόνια.

Η καρδιά τους όμως χτυπά για τον Ξηροπόταμο και επειδή είναι παλικάρια που αντέχουν τα πάντα ας ελπίσουμε να το ξανασκεφτούν και σίγουρα να βρεθούν και άλλοι αξιόλογοι άνθρωποι να τους στηρίξουν στο Δ/Σ της ομάδας γιατί κακά τα ψέματα χρειάζονται αρκετά στελέχη που να ρίχνονται στη φωτιά όλα τα συμβούλια.

Μακάρι να σχηματιστεί ένα δυνατό και πολυπρόσωπο συμβούλιο στον Άρη Ξηροποτάμου που με την βοήθεια όλων να μεγαλουργήσει.

Όποια κι αν είναι η τελική απόφαση του Γιώργου, του Σίμου και του Χρήστου, θα είναι σεβαστή και πάντα θα τους ανήκει μια ξεχωριστή θέση στον αθλητικό και όχι μόνο κόσμο της περιοχής μας !!!

 

dxt

dxt

 

Άρης Ξηροποτάμου: Αποχωρούν σημαντικά μέλη του ΔΣ

Έντονους κραδασμούς προκαλεί πλέον στη διοίκηση του Άρη Ξηροποτάμου η αποχώρηση τριών μελών τα οποία ήταν ιδιαιτέρως δραστήρια τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, παρελθόν από το σωματείο αποτελούν τα αδέρφια Μπλέτσα, Σίμος και Γιώργος οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε η ομάδα να ανέλθει στη Α' κατηγορία και να μπει στη συνείδηση των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ως ένα αξιόμαχο σύνολο.

«Κάναμε τον κύκλο μας και ήρθε η ώρα να αποχωρήσουμε» δήλωσαν στο erasitexnika.gr οι προαναφερθέντες.

Τέλος να τονισθεί πως την πόρτα της εξόδου πέρασε και το μέλος του ΔΣ, Χρήστος Τσουφλίδης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ