ΠΑΟΚ Σταυρού: Ανοικτή επιστολή-παραίτηση του προέδρου Δημήτρη Καρπούζη

dkp

dkp
Προς όλους όσους μοιράστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια την ίδια αγάπη για τον ΠΑΟΚ Σταυρού:

 

 

Όταν πριν από τρία χρόνια αποφάσισα να ασχοληθώ με τα διοικητικά της ομάδας, ήξερα εκ των προτέρων τις δυσκολίες.

'Ηξερα εκ των προτέρων ότι η ενασχόληση μου με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό απαιτεί χρόνο, χρήμα, μεράκι κι υπομονή κι ότι σπάνια θα λάβω αμοιβή για όσα θα πρόσφερα είτε αυτή λέγεται υλική είτε ηθική αμοιβή.

Οικονομική επιφάνεια δεν είχα, ούτε έχω. Άλλωστε με ξέρετε όλοι, ξέρετε πού μένω, ξέρετε πού δουλεύω , ξέρετε τόσο την οικογένειά μου όσο και τι επάγγελμα έκαναν και κάνουν οι γονείς μου.

Αλλά η αγάπη για τον τόπο μου, η αγάπη για την ομάδα της γενέτειράς μου, το μεράκι μου για την άνοδο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και το όραμα ( το ''όνειρο τρελό'' που λένε, βρε αδερφέ!!!) να δω αυτήν την ομάδα να ανεβαίνει τις κατηγορίες κάθε χρόνο, υπερτερούσε.

Ήταν κρίμα για ένα τόσο ευλογημένο μέρος, με τόσο υπέροχους ανθρώπους και μια τόσο ιστορική ομάδα που ανέδειξε τόσο σπουδαίους παίκτες και χαρακτήρες να είναι τόσο απαξιωμένη ακόμα κι από τους ίδιους τους κατοίκους του τόπου αυτού.

Αυτό ήταν και το προσωπικό μου στοίχημα όμως !!

Αυτή η ομάδα θα γινόταν πρώτα από όλα ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μετά άξια ΣΕΒΑΣΜΟΥ και ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ πρωτίστως από την τοπική κοινωνία και μετά από τους αντιπάλους.

Τα αποτελέσματα απέδειξαν ότι το κατεφέραμε. Όλοι μαζί.

Όχι μόνο εγώ, όχι μόνο εσύ, όχι μόνο αυτοί!!!!

ΕΜΕΙΣ !!!

Άλλοι πίσω από έναν πάγκο, άλλοι μέσα στο γήπεδο, άλλοι σε μια κερκίδα....

Από διαφορετικά πόστα αλλά θα το επαναλάβω εμφατικά!!!!

ΕΜΕΙΣ !!!!

 

dika-

dika-

 

Δυστυχώς όμως για μένα, το τρένο του οράματος για αυτήν την ομάδα έφτασε στον προορισμό του.

Η έλλειψη εμπιστοσύνης από τους παίκτες της ομάδας μας όσον αφορά το πλάνο για την επόμενη χρονιά, με αναγκάζει να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ Σταυρού, διευκολύνοντας πιστεύω τη δρομολόγηση όποιων εξελίξεων θεωρηθούν καλύτερες για το μέλλον του Συλλόγου...

Δε θα πω τι έκανα ή τι άφησα πίσω. πολιτικός δεν είμαι, ούτε θέλω να γίνω και ούτε θα θέσω υποψηφιότητα σε εκλογές , αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Όπως και σίγουρο είναι ότι του χρόνου θα βλέπω μια ομάδα που ανέβηκε στην Α' Κατηγορία παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο και σχεδόν πάντα με γεμάτη την κερκίδα από συντοπίτες μας που δεν έρχονταν για να κάνουν πλάκα σε έναν φίλο τους αλλά για να δουν ΜΠΑΛΑ!!!!

Ίσως πια να κάθομαι κι εγώ σε μια κερκίδα σαν απλός φίλαθλος, ίσως καπου λίγο πιο μακριά....

Αλλά ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ !!!

Γιατί όσοι ξερουν από ποδόσφαιρο.... ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΚΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΤΕ....

Κόμμα αλλάζεις, απόψεις αλλάζεις, ιδέες αλλάζεις, ακόμα και φύλο τη σήμερον ημέρα αλλάζεις!!!!

ΟΜΑΔΑ ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ !!!

Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους βαδίσαμε μαζί τα δύσκολα αλλά ωραία μονοπάτια της διοίκησης μια ερασιτεχνικής ομάδας...

Ευχαριστώ το Δήμο Βόλβης για την όποια βοήθεια μας προσέφερε κι ευελπιστώ ότι η προσωπική υπόσχεση από το Δήμαρχο κύριο Λιάμα Διαμαντή για τη δημιουργία ενός γηπέδου-στολιδιού να πραγματοποιηθεί άμεσα γιατί είναι κρίμα νέα παιδιά να καταλήγουν στους γιατρούς με προβλήματα στα πόδια απλά γιατί αγαπούν το ποδόσφαιρο.

Ευχαριστώ θερμά όλους εσάς, όλους όσους πανηγυρίσαμε μαζί την άνοδο της ομάδας μας, όλους εσάς που περάσαμε χαρούμενες στιγμές στα τουρνουά 5Χ5 και γελάσαμε με την ψυχή μας στηρίζοντας την ομάδα, όλο τον απλό κόσμο που μου έστελνε με κάθε τρόπο μηνύματα συμπαράστασης για την προσπάθειά μας....

Να είστε όλοι καλά, όλοι με υγεία προσωπική και οικογενειακή και να συνεχίσετε να στηρίζετε αυτήν την ομάδα....

Το έχει ανάγκη μα πάνω από όλα ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ!!!!

ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ, Δήμητριος Φ. Καρπούζης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ