ΠΑΟΚ Σταυρού: ''Επίθεση'' Διαρκείας, ενότητας και δημιουργίας!

drk

drk
Ευχάριστα τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του ΠΑΟΚ Σταυρού και από όλα τα μέτωπα των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το σωματείο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα το βρει στην Α΄κατηγορία

 

- Η διοικητική ενότητα και σταθερότητα στον σύλλογο αποκαθίσταται και μετά από την εξέλιξη της συμμετοχής νέων προσώπων στο Δ/Σ, αλλά και την επιστροφή του Δημήτρη Καρπούζη σε μάχιμο ρόλο, δείχνει να ισχυροποιείται κατά πολύ!

*(Για όλες αυτες τις εξελίξεις θα υπάρξει πλήρες αναλυτικό ρεπορτάζ με την σύνθεση και τις κινήσεις του νέου Δ/Σ του ΠΑΟΚ Σταυρού)

-Οι εργασίες στο γήπεδο ξεκίνησαν με ειδικό μηχάνημα που ράντισε το χόρτο ώστε να προχωρήσει σταδιακά η άρση του παλαιού χώματος και του χλοοτάπητα που ήταν εντελώς κατεστραμένος.

(Σύντομα θα προχωρήσουν σταδιακά και οι υπόλοιπες εργασίες σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ Σταυρού)

- Νέοι πολύ ικανοί παίκτες έχουν κλειστεί ήδη και προχωρούν πολύ θετικά οι ανανεώσεις της συνεργασίας με αθλητές που ήδη ανήκουν τον ΠΑΟΚ Σταυρού και οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα να κερδίσει η ομάδα την περσινή άνοδο της στην Α΄ κατηγορία.

(Καθημερινά σχεδόν, γίνονται προσπάθειες και επαφές για να κλείσουν όλες οι εκρεμότητες καθώς και να καλυφθούν τα όποια κενά σε όλες τις γραμμές με παίκτες που θα βοηθήσουν στην δύσκολη συνέχεια της νέας κατηγορίας.

- Τα πρώτα φιλικά έχουν κλειστεί από τώρα (πρώτο μέσα στην Βαρβάρα) και ο προγραμματισμός συνεχίζεται με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια.

- Ετοιμάζονται κινήσεις μεγάλης λαχειοφόρου αγοράς μέσα στο τετραήμερο του εορτασμού της Αγίας Παρασκευής στον Σταυρό, καθώς και η αναζήτηση νέων χορηγών για την περίοδο 2016 - 2017 που θα στηρίξουν δυναμικά την ομάδα.

- Νέος ιματισμός και υλικός εξοπλισμός έχει σχεδόν κλείσει και αυτός και η ομάδα θα παρουσιαστεί στην Α΄ κατηγορία εντυπωσιακά.

- Τέλος ξεκινά εντός των ημερών και η μεγαλη ''Επίθεση Αγάπης Διαρκείας'' με τις κάρτες διαρκείας (τιμή 20 ευρώ) του ΠΑΟΚ Σταυρού να είναι ήδη έτοιμες για να κυκλοφορήσουν και να βοηθήσουν την ομάδα να πάρει μια μεγάλη οικονομική ανάσα για τη δύσκολη συνέχεια.

 

drkb

drkb

 

Σίγουρα ο κόσμος και οι φίλοι του ΠΑΟΚ Σταυρού θα πρέπει να στηρίξουν την ομάδα που μετά από πολλά χρόνια βρέθηκε και πάλι στα σαλόνια της Α΄ ερασιτεχνικής !

  Καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ Σταυρού !!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ