Ο Λαγκαδιανός κωπηλάτης Γιάννης Πέτρου 6ος στους Ολυμπιακούς αγώνες!

kplt

kplt
Ένα παλικάρι από τον Λαγκαδά Θεσ/νίκης, ο Γιάννης Πέτρου και οι συναθλητές του στην τετράκωπο ελαφρών βαρών, οι Παναγιώτης Μαγδάνης, Στέφανος Ντούσκο και Χρήστος Γιάνναρος κατέκτησαν την 6η θέση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ριο !

 

Και μόνο η παρουσία των τεσσάρων αθλητών μας στην κούρσα του τελικού ήταν... υπέρβαση !!!

 

kpltb

kpltbΣυγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο σπίτι του Γιάννη Πέτρου στον Λαγκαδά, για να παρακολουθήσουν το τελικό της κωπηλασίας και να χαρούν με την επιτυχία του!Στην 6η θέση τερμάτισε το πλήρωμα κωπηλασίας της τετρακώπου ελαφρών βαρών με τον Λαγκαδιανό Γιάννη Πέτρου, τον Παναγιώτη Μαγδάνη, τον Στέφανο Ντούσκο και τον Χρήστο Γιάνναρο. Οι τέσσερις κωπηλάτες, παρότι δεν κατάφεραν να βρεθούν σε μία από τις τρεις πρώτες θέσεις, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και εκπροσώπησαν επάξια την Ελλάδα σε ένα αγώνισμα που για πρώτη φορά συμμετέχει ελληνικό πλήρωμα σε τελικό ολυμπιακών αγώνων.

Στην τελική κατάταξη την πρώτη θέση πήρε η Ελβετία με χρόνο 6:20.51 και ακολούθησαν Δανία, Γαλλία, Ιταλία, Νέα Ζηλανδία και Ελλάδα.

Οι γονείς του Γιάννη, Δημήτρης και Ρίτα, νιώθουν πολύ ευχαριστημένοι για την επιτυχία αυτή, αφού γνωρίζουν πολύ καλά τις δυσκολίες που συνάντησε το ελληνικό πλήρωμα μέχρι να φτάσει ως εδώ. Όπως ανέφεραν οι ίδιοι, οι τέσσερις αθλητές κλήθηκαν να συμμετέχουν στους ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή (ενημερώθηκαν στις 26 Ιουλίου), μετά τον αποκλεισμό της Ρωσίας λόγω κρουσμάτων ντόπινγκ.

Ο μικρός χρόνος προετοιμασίας τους σε συνδυασμό με το γεγονός πως δεν αγωνίστηκαν με τη δική τους βάρκα, αλλά με δανεική που ήταν παλιότερη και βαρύτερη τους στοίχισε σε χρόνο.

 

kplt

kplt

 

Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό και είναι σίγουρο πως το όνομα τους θα ακούγεται πλέον όλο και πιο συχνά, ενώ το νεαρό της ηλικίας τους (19 ετών ο μικρότερος και 26 ετών ο μεγαλύτερος) τους δίνει το δικαίωμα να συμμετέχουν σε πολλές ακόμη Ολυμπιάδες. Το μέλλον πλέον τους ανήκει!

Συγχαρητήρια, μας κάνατε υπερήφανους με την προσπάθεια σας!

Πηγή: Lagadasnet.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ