Ελλήσποντος let's Play Future: Έναρξη τμημάτων υποδομών με Κωστή Χάβο!

akdxv

akdxv
Την έναρξη πρότυπων τμημάτων υποδομών Ακαδημίας Ποδοσφαίρου πάνω στις σύγχρονες αθλητικές μεθόδους διδασκαλίας, με προπονητή τον Κωστή Χάβο ανακοίνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Ελλήσποντος Νέας Μαδύτου.

 

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια στην Ακαδημία του Ελλησπόντου και που έχει βγάλει πολλούς παίκτες που ανέβηκαν στην ανδρική ομάδα, θα επεκτείνει και θα εμπλουτίσει τις δράσεις και την διδασκαλία της στους μικρούς αθλητές - μέλη της, πάνω σε νέες μεθόδους προπονητικής υπό την καθοδήγηση του Κωστή Χάβου και των συνεργατών του.

Η Ακαδημία της Νέας Μαδύτου θα έχει ως έδρα τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Ν. Μαδύτου αλλά έχει θέσει ως στόχο τις συχνές επισκέψεις και τις αγωνιστικές παρουσίες της σε διάφορες διοργανώσεις που θα δώσουν εμπειρίες και θα ανοίξουν νέους ορίζοντες στα παιδιά της.

Ταυτόχρονα μέσα στο πλάνο της διοίκησης του Ελλησπόντου για τη νέα χρονιά που ξεκινά είναι η διεξαγωγή μεγάλων διοργανώσεων και τουρνουά των τμημάτων υποδομής και στη Νέα Μάδυτο σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα του φθινοπώρου.

 

akdxvb

akdxvb

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δ/Σ του Ελλησπόντου:

<< Ξεκινά η φετινή λειτουργία των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας κατόπιν συμφωνίας μεταξύ του σωματείου και του διπλωματούχου προπονητή με δίπλωμα UEFA C΄και αθλητή μας Κώστα Χάβου. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο του ποδοσφαίρου ως αθλητής, αλλά και με εμπειρία σαν προπονητής ακαδημιών τα τελευταία χρόνια ο Κωστής Χάβος αποτέλεσε την επιλογή του συλλόγου μας για να αναλάβει και να οργανώσει τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Νέας Μαδύτου ώστε να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό σχολείο που δεν θα βγάζει μόνο καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και να συμβάλλει στο να γίνουνε τα παιδιά καλύτεροι άνθρωποι στην κοινωνία μας. Στηρίζουμε το κοινό όραμα με τον νέο προπονητή μας με όλες μας τις δυνάμεις και καλούμε τον κόσμο της ευρύτερης περιοχής να στηρίξει και αυτός την προσπάθεια μας με τις εγγραφές των μικρών παιδιών στα τμήματα υποδομών μας. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του νέου προπονητή της Ακαδημίας μας και μια χρονιά με υγεία για όλα τα μέλη μας και όλα τα στελέχη των ερασιτεχνικών σωματείων και των Ακαδημιών τους. Με εκτίμηση: Το Δ/Σ Ελλησπόντου Νέας Μαδύτου >>

 

*(Για εγγραφές και οτι άλλες ερωτήσεις σχετικά με την ακαδημία στα τηλέφωνα που αναγράφονται στην αφίσα)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ