«Άυλη ύλη»: Γλυπτά στην αμμουδιά της Ολυμπιάδας - Κυριακή 28 Αυγούστου

entpm

entpm
Γλυπτά στην άμμο της Ολυμπιάδας με θέμα τον Αριστοτέλη από την εικαστικό Δήμητρα Λαμπρέτσα, την Κυριακή 28 Αυγούστου το πρωί.

 

 

Μια μοναδική για την περιοχή μας εμπειρία, θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν και να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι στην παραλία της Ολυμπιάδας Χαλκιδικής το πρωινό της Κυριακής 28 Αυγούστου.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αριστοτέλης 2.400 χρόνια» και σίγουρα θα δώσει την ευκαιρία σε όσους την παρακολουθήσουν ή λάβουν μέρος σ΄ αυτήν να βιώσουν κάτι το διαφορετικό για τα δικά μας μέρη.

Μη το χάσετε για κανέναν λόγο !!!

 

lmpts

lmpts

 

Η Δήμητρα Λαμπρέτσα, απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών και της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών Αθηνών (Τμήμα Γραφιστικής), καλλιτέχνης και εκπαιδευτικός-εμψυχώτρια, γεννήθηκε στα Γρεβενά και δραστηριοποιείται στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Έχει εργαστεί ως σκηνογράφος, ζωγράφος και καλλιτεχνική υπεύθυνη σε κινηματογραφικές παραγωγές και θεατρικές σκηνές (Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, Λυρική Σκηνή, κ.ά).

Έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό, ενώ κατά το τελευταίο διάστημα ξεκίνησε παρουσιάσεις με εικαστικά-μουσικά δρώμενα, εμπνευσμένα από το εικαστικό της έργο. Από το 2002 μέχρι σήμερα συνεργάζεται με ερευνητικές ομάδες κάνοντας αναπαραστάσεις παλαιοντολογικών και αρχαιολογικών ευρημάτων, όπως το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών, το Μουσείο Αιανής Κοζάνης, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ρεθύμνου, το Παλαιοντολογικό Μουσείο Μηλιάς Γρεβενών, κ.ά.

Η δουλειά της έχει δημοσιευτεί σε εφημερίδες και σε επιστημονικά περιοδικά.

 

entpb

entpb

 

 

Κυριακή 28 Αυγούστου Ολυμπιάδα:

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται...

 

• 10.00 π.μ. παραλία Ολυμπιάδας: «Άυλη ύλη». Γλυπτά στην άμμο με θέμα τον Αριστοτέλη από την εικαστικό Δήμητρα Λαμπρέτσα,

• 20,00 μ.μ. Αρχαιολογικός χώρος Σταγείρων:. Tιμητική διάκριση στον Αρχαιολόγο Κωνσταντίνο Σισμανίδη

Χορευτικό, θεατρικό δρώμενο & συναυλία με ειδική συμμετοχή του Γιάννη Πλούταρχου

 

entpx

entpx

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ