Ακαδημία ΠΑΟΚ Σταυρού: Ξεκίνημα και Κ17 για πρώτη φορά στην περιοχή μας!

fsgr

fsgr
Ξεκίνημα με μεγάλα όνειρα και μεγάλους στόχους στην φετινή χρονιά για την Ακαδημία ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ Σταυρού !!!

 

 

Οι εγγραφές στην Ακαδημία ξεκινούν από 1η Σεπτεμβρίου και οι προπονήσεις των τμημάτων της Ακαδημίας ξεκινούν από τις 13 Σεπτεμβρίου.

*(Πληροφορίες - υπεύθυνοι και τηλέφωνα επικοινωνίας αναγράφονται στην αφίσα του ρεπορτάζ)

 

Ίδρυση ομάδας Κ17 για πρώτη φορά στην περιοχή

Φέτος στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ Σταυρού γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια για να ιδρυθεί και να λειτουργήσει για πρώτη φορά σε ολόκληρη την ευρύτερη περιοχή μας ομάδα Κ17 η οποία θα πάρει μέρος στο επίσημο ανάλογο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ.

Η προσπάθεια αυτή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ Σταυρού είναι πραγματικά συγκινητική και τους αξίζουν όχι μόνο έπαινοι και συγχαρητήρια, αλλά και η στήριξη από κάθε φορέα που θα μπορούσε και πρέπει να δωθεί.

 

pdk

pdk

 

Εκείνο που θα πρέπει να τονίσουμε ιδιαίτερα είναι η μακροχρόνια συνεργασία της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Σταυρού με την Ακαδημία '' PAOK ACADEMY '' της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θεσ/νίκης, η οποία δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στα παιδιά για διάκριση και εξέλιξη στην πορεία τους.

Φέτος μάλιστα με την ίδρυση της Κ17 στην περιοχή μας, πολλά μάτια θα είναι καρφωμένα πάνω στα παιδιά του ΠΑΟΚ Σταυρού και όχι μόνο.. και όλοι αισιοδοξούμε για το καλύτερο και για νέα ταλέντα που θα προχωρήσουν πολύ παραπέρα.

 

prgm

prgm

 

Καλό ξεκίνημα και πάντα επιτυχίες.

Καλή χρονιά με υγεία, πρόδο σε όλους τους τομείς και διακρίσεις για τα παιδιά της Ακαδημίας !!!

 

fsmls

fsmls

 

Η PAOK ACADEMY γνωστή σε όλη την Ελλάδα για την καταπληκτική δουλειά που κάνει με τα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τον ΠΑΟΚ Σταυρού με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση των ταλέντων της ομάδας μας, και γενικά της περιοχής μας!

Τον συντονισμό του PAOK ACADEMY έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, τερματοφύλακας με περισσότερες από 180 συμμετοχές στην Α’ Εθνική (Ιωνικός, Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, Αρης), μαζί με τον Γρηγόρη Καραβέλη και τον Βασίλη Μήττα.

Στα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ εργάζονται περισσότεροι από 40 άνθρωποι.

Συντονιστές, προπονητές, γυμναστές, τεχνικοί διευθυντές, γιατροί, φυσιοθεραπευτές, καθηγητές.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ