Τα τέσσερα βιβλία του συνδημότη μας Μιχάλη Κολιτσιδάκη!

exfm

exfm
Ο Μιχάλης Κολιτσιδάκης γεννήθηκε το 1967 και κατοικεί στον Σταυρό Θεσ/νίκης. Από μικρός είχε ως χόμπυ την συγγραφή ποιημάτων και διηγημάτων.

 

Τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε πιο επαγγελματικά με την συγγραφή.

Αποτέλεσμα τα τέσσερα βιβλία που σας παρουσιάζουμε σήμερα:

''Στιγμές'', ''Τόνια η κατάλληλη στιγμή'', ''Ο κρίκος έσπασε'' και ''Η εκδίκηση της Γκέρυ'' είναι γραμμένα με μια ιδαίτερη γραφή που αποτυπώνει την απέραντη αγάπη του συγγραφέα για τον τόπο που ζει και την ιδιαίτερη οπτική γωνία με την οποία παρουσιάζει στους αναγνώστες του την πλοκή και τις σχέσεις της καθημερινότητας των ηρώων του.

 Αναμφίβολα μια σημαντική προσπάθεια ενός νέου ανθρώπου στον χώρο της λογοτεχνίας η οποία μάλιστα μέσα από τα βιβλία αυτά προβάλει την περιοχή μας και τους ανθρώπους της στην καθημερινή ζωή τους μέσα στην σύγχρονη κοινωνία.

Μια προσπάθεια που όχι μόνο αξίζει συγχαρητηρίων αλλά αξίζει και την στήριξη από όλους μας !!!

 

ypfm

ypfm

 

Τα βιβλία του Μιχάλη μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, στις εκδόσεις Τσολάκη στο Σταυρό Θεσ/νίκης και στη Βιβλιοχώρα επίσης στο Σταυρό Θεσ/νίκης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Μιχάλης Κολιτσιδάκης 6996037995

 

vlvm

vlvm

 

 

Τις θερμότερες ευχές και από μέρους μας στον Μιχάλη για ακόμα περισσότερο και πλουσιότερο συγγραφικό έργο και πρόοδο.

Η προσπάθεια του είναι αξιόλογη και δείχνει το δρόμο σε πολλά νέα παιδιά να δοκιμάσουν και εκείνα με τη σειρά τους να ακολουθήσουν δρόμους που αγαπούν στη ζωή τους και που ίσως τους ανοίξουν νέους ορίζοντες.

Δρόμους που όλοι εμείς οι φίλοι και συνδημότες τους μπορούμε να τους κάνουμε πιο προσιτούς και ευκολοδιάβατους για το ξεκίνημα τους !!!

Τσολάκης Βασίλης

Τις θερμότερες ευχές και από μέρους μας στην Ζωγραφιά.

Η συγγραφική ποιότητα, το μεράκι και η πένα της τιμούν όχι μόνο τη Νέα Απολλωνία και όσους είμαστε φίλοι της, αλλά και όλο τον ξεριζωμένο Ελληνισμό και τους απόγονους των προσφύγων που με αίμα και ιδρώτα ξαναέχτισαν νέες πατρίδες σ΄ αυτό τον τόπο !!!

- See more at: http://strymonikostoday.gr/index.php/component/k2/item/2309-%CE%B6%CF%89%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%B2%CE%AD%CE%B1-%CE%B7-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-2%CE%BF%CF%85-%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82#sthash.AdxKC7dI.dpuf

 

vlvmb

vlvmb

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ