Το χρυσάφι λάμπει ακόμα και στην ήττα. Μάγκες συνεχίζουμε πιο δυνατοί: The Future Is Yours!

paid-

paid-

Το χρυσάφι λάμπει όχι απλώς παντοτινά, αλλά ακόμα και μέσα στην ήττα καμιά φορά και η παιδική ομάδα του Σταυρού είναι ΑΤΟΦΙΟ ΧΡΥΣΑΦΙ!

 

Πολλές φορές στον αθλητισμό περιμένουμε όλοι μια νίκη, έναν θρίαμβο για να επαινέσουμε εκείνους που τον πέτυχαν...

Όμως δεν είναι πάντα έτσι και υπάρχουν και εκείνες οι φορές που ακόμα και μέσα από μια ήττα προκύπτουν στοιχεία επαίνου και ασιόδοξα μηνύματα για το μέλλον των αθλητών.

Ιδιάιτερα όταν αυτοί είναι μπόμπιρες της Δευτέρας Γυμνασίου και έχουν όλο τον χρόνο μπροστά τους να φτάσουν πολύ ψηλά βάσει του σπάνιου ταλέντου που διαθέτουν.

 

alex-

alex-
Ο ''Μέγας (όνομα και πράμα..) Αλέξανδρος'' της Παιδικής ομάδας μας. Ο δίμετρος Φύλακας - Άγγελος της εστίας με σπάνια προσόντα και λαμπρό μέλλον μπροστά του! Τον αγαπώ τόσο πολύ που ότι και να γράψω θα είναι λίγο. Θα κάνει σπουδαία καριέρα!

 

Έτσι ακριβώς συνέβη με την Παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού στο Σαββατιάτικο παιχνίδι της (18/10/2014) με την Δόξα Δρυμού.

Η ήττα ήρθε από μια σαφώς πιο αγωνιστικά έτοιμη ομάδα (και πολλά συγχαρητήρια προς τον Δρυμό) αλλά μέσα από αυτήν ξεπήδησαν πολλά ελπιδοφόρα μηνύματα για τους μικρούς παικταράδες του Σταυρού που το πάλεψαν μέχρι τέλους και μάλιστα είμαι σίγουρος από όσα είδα, πως σε λίγο καιρό θα είναι σε θέση να αντιστρέψουν εντελώς τους ρόλους νικητών και νικημένων σε κάθε τους αναμέτρηση και πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από κανένα αντίπαλο!

Αρκεί να δουλεύουν υπέυθυνα και να ακούνε πάντα τους προπονητές και τους ανθρώπους της Ακαδημίας μεσα στο γήπεδο.

Το ταλέντο υπάρχει και μάλιστα άφθονο σε όλους τους!

 Το τελικό αποτέλεσμα με τον Δρυμό ελάχιστη σημασία έχει και το αναφέρουμε απλά και μόνο για την ιστορία και για αυτούς που δεν είχαν την τύχη να βρεθούν στο γήπεδο για να καμαρώσουν αυτά τα ''θηριάκια''.

  Εκείνο που μετράει είναι ότι τα παιδιά αυτά έδειξαν ότι διαθέτουν ταλέντο, ικανότητες, τσαγανό και αποκτούν σταδιακά εμπειρίες που θα τους ωθήσουν να αναπτύξουν αυτό το ταλέντο τους στο μέγιστο για να κατακτήσουν το μέλλον.

Όλα αυτά φυσικά είναι αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ Σταυρού και που θα πρέπει να στηριχθεί από όλους.

 

 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ (2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ- ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ 1-3 ΤΕΛΙΚΟ.

padr-

padr-
 Πολύ όμορφα στιγμιότυπα από το παιχνίδι των πιτσιρικάδων μας με εκτέλεση κόρνερ για τον ΠΑΟΚ Σταυρού

 

ΤΟ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΕΤΥΧΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ : ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑΚΗΣ - ΚΙΣΚΙΝΤΕΛΗΣ - ΔΙΔΩΝΗΣ - ΤΣΙΤΣΟΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ - ΠΑΣΑΛΗΣ - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΜΙΝΑΣΙΔΗΣ - ΜΟΡΘΑΝΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΚΗΣ.

ΑΛΛΑΓΕΣ : ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ-ΡΙΣΤΑ Φ. - ΣΑΛΕΠΑΣ -ΡΙΣΤΑ Μ. - ΝΟΥΡΑΚΗΣ.

 

Μπράβο Μάγκες και πάμε πιο δυνατά στη συνέχεια!

The Future Is Yours!

(Μονάχα μια τελευταία κουβέντα σε όλους: Πρώτα απ΄ όλα τα μαθήματα και το σχολείο!)

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ