Ακαδημία Αριστοτέλη: Η μπασκετική οικογένεια ξεκινά και σε περμένει!

akdnx

akdnx
Με πέντε δυναμικά και άριστα οργανωμένα τμήματα υποδομών, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 11.00 π.μ. θα ακουστεί το σφύριγμα της έναρξης των μαθημάτων της Ακαδημίας Μπάσκετ του Αριστοτέλη στο κλειστό γυμναστήριο του Σταυρού Θεσ/νίκης.

 

 

Η παρουσία των αθλητών και των γονέων τους είναι απαραίτητη και το Δ/Σ του συλλόγου απευθύνει έκκληση να βρίσκονται όλοι στην έναρξη των τμημάτων

 

Το ενδιαφέρον παιδιών και γονέων από όλη την ευρύτερη περιοχή και οι εγγραφές των μικρών αθλητών που έχουν ξεκινήσει στον σύλλογο, δείχνουν ότι φέτος η συμμετοχή των μελών στην Ακαδημία του Αριστοτέλη θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και θα δημιουργήσει ιστορικό ρεκόρ!

Χρόνο με τον χρόνο η αθλητική οικογένεια του Αριστοτέλη μεγαλώνει και αγκαλιάζει όλο και περισσότερα παιδιά στην αγκαλιά της

Γι΄ αυτό οι άνθρωποι του Δ/Σ δεν σταματούν στιγμή να τρέχουν και φροντίζουν τα πάντα με επιμέλεια και άψογο προγραμματισμό ώστε όλα να κυλήσουν ομάλα και να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι άριστες προυποθέσεις που θα επιτρέπουν στα παιδιά να προπονούνται και να διδάσκονται χωρίς κανένα πρόβλημα.

Έτσι λοιπόν έχουν χωριστεί και οργανωθεί κατά γκρουπ όλες οι ηλικίες των αγοριών και των κοριτσιών που θα εγγραφούν φέτος στην ΑΚαδημία Μπάσκετ μέχρι την ηλικία των 13 -14 ετών από την οποία και μετά ακολουθούν την παιδική ομάδα.

 

* Τμήματα - Ηλικίες και τηλέφωνα επικοινωνίας: 

 

akdnxb

akdnxb

 

Όλα τα προηγούμενα που αναφέραμε είναι αποτέλεσμα της τεράστιας και σε βάθος ποιοτικής δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον Αριστοτέλη Σταυρού και αγγίζει όλες της ηλικίες σε αγόρια και κορίτσια της νεολαίας όχι μόνο του Σταυρού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής !!!

Η μεγάλη αθλητική οικογένεια του Αριστοτέλη με όλα τα στελέχη και το έμψυχο δυναμικό της παράγει έργο αξιών, που για τα δεδομένα της περιοχής μας φτάνει σε δυσθεόρατα ύψη.

Αξίζει κάθε στήριγμα από τους φορείς και τους οργανισμούς του τόπου που πρέπει κάποια στιγμή να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βοηθήσουν ειδικά για την ανακατασκευή του παρκέ του γηπέδου.

Αυτό όμως είναι κουβέντα μιας άλλης στιγμής και όλοι ευχόμαστε να βρεθεί λύση έτσι ώστε να γίνουν ποι απαραίτητες εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο.

Προς το παρόν εκείνο που προέχει είναι η έναρξη των μαθημάτων το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου και όλα να πάνε καλά στην λειτουργία των τμημάτων με υγεία και δύναμη για τους μικρούς αθλητές, τα στελέχη και τους προπονητές της Ακαδημίας.

Τσολάκης Βασίλης 

 

Καλή Μπασκετική χρονιά - Καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς για τα παιδιά !!!

 

thrnb

thrnb

 

thr

thr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ