Β. Γραμμένος: «Αυτά που ήξεραν στην ΕΠΟ, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»!

grmn

grmn
Ευθεία επίθεση στην ομοσπονδία από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Β. Γραμμένος κατηγόρησε τη διοίκηση Γκιρτζίκη για παράλειψη σκοπιμότητας όσον αφορά την εκλογική επιτροπή.

 

 

Για παράλειψη σκοπιμότητας, όσον αφορά την μη σύσταση εκλογικής επιτροπής για να προχωρήσει η ΕΠΟ σε εκλογές, κατηγόρησε την απερχόμενη διοίκηση ο Βαγγέλης Γραμμένος!

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο με την πλευρά της αντιπολίτευσης εξαπέλυσε επίθεση κατά Γκιρτζίκη, με αφορμή τις «παράνομες και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις» της ελληνικής ομοσπονδίας και έστειλε μήνυμα πως: «Δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Οι εποχές που ήξεραν, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Μέχρι τώρα είχαν μάθει ως άλλοι Ναπολέοντες να παίρνουν όποια απόφαση ήθελαν, όποτε ήθελαν, αυτά τέλος»!

Προανήγγειλε πως εφόσον βγει νικητής στις εκλογές (όταν γίνουν αυτές), τότε θα βοηθήσει στην επίσπευση των δικαστικών αποφάσεων που εκκρεμούν, ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά του νυν προέδρου για το όλο θέμα με τους τακτικούς δικαστές.


Αναλυτικά όσα είπε στους 94,6 και τους Βασίλη Παπαθεοδώρου - Άρη Ασβεστά

«Μέχρι τώρα δεν έχουμε χάσει ούτε μια… μάχη με την ΕΠΟ. Συνεχώς και κατά σειρά ακυρώνονται έργα και ημέρες της ομοσπονδίας. Νομίζω πως είναι υποχρέωση και δική μου και των συναδέλφων μου απέναντι στις παράνομες και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της ΕΠΟ, να προσφεύγουμε νομικά σε κάθε κίνησή τους για να δικαιωθούμε. Το θέμα είναι πως ενώ ξέρουν πως όλα αυτά δεν είναι νόμιμα, συνεχίζουν ακάθεκτοι. Δεν ήξεραν δηλαδή την ευθεία και δεσμευτική διάταξη του καταστατικού για το τι πρέπει να συμβεί για να πάμε σε εκλογές; Ότι πρέπει να οριστεί εκλογική επιτροπή; Γιατί κάποιοι μου είπαν ότι ίσως το ξέχασαν… Πρόκειται για μια παράλειψη σκοπιμότητας. Το πιστεύω και το λέω»!

«Θέλανε να κάνουν τις εκλογές οι ίδιοι, μόνοι τους, ενώ δεν δικαιούνται κάτι τέτοιο. Δικαιούται να κάνει τις εκλογές ΜΟΝΟ η εκλογική Επιτροπή. Το καταστατικό το έχουν κάνει… σημαία και το ευαγγελίζονται ανάλογα με το πώς τους συμφέρει. Εδώ μιλάμε για μια από τις πιο κραυγαλέες κινήσεις που έκανε η απερχόμενη διοίκηση της ομοσπονδίας.

Δεν ξέρω πότε και πού θα γίνουν ακριβώς οι εκλογές. Η Εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ θα αποφασίσει. Μέχρι να συνεδριάσει η Ομοσπονδία, να προκηρύξει εκλογές και να πάρει αποφάσεις, δεν μπορώ να κάνω κάποια πρόβλεψη…

Η 5η Οκτωβρίου είναι καταληκτική ημερομηνία, τότε παρέρχεται οριστικά η νυν διοίκηση. Όταν, λοιπόν, συμβεί αυτό, τότε υπάρχει κενό διοίκησης και θα πρέπει να οριστεί Διοικούσα Επιτροπή για να τρέξει τις υποθέσεις της ομοσπονδίας.

Εγώ τρεις φορές ζήτησα μια υπεύθυνη απάντηση γιατί δεν τέθηκε θέμα ορισμού της εκλογικής επιτροπής, ούτως ώστε να προχωρήσουμε σε εκλογές. Αντ’ αυτού, μου απάντησαν ανώνυμα –ενώ εγώ βάζω το όνομά μου πάντα από κάτω- χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα της ομοσπονδίας με έναν χλευαστικό τρόπο. Βέβαια, είναι… γνωστός ο ανώνυμος που τα γράφει όλα αυτά. Είναι δυνατόν ένα μέλος της ομοσπονδίας, όπως εγώ, να απευθύνεται στην ΕΠΟ και να της λέει γιατί παραλείπεις ένα συγκεκριμένο σοβαρό ζήτημα κι αυτοί να σου απαντούν ανώνυμα; Αν βάλουν την υπογραφή τους, δεν θα τους αδικούσα.

Δεν είναι για σοβαρούς ανθρώπους όλα αυτά. Δεν θέλω να πω το όνομα του ανθρώπου που απαντά ανώνυμα, το ξέρει αρκετός κόσμος. Τον καλώ να είναι προσεκτικός όταν χρησιμοποιεί το σάιτ της ΕΠΟ. Η ομοσπονδία δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Οι εποχές που ήξεραν, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Γι’ αυτό και υπήρξε η λυσσαλέα αντίδραση σε ότι είχε να κάνει με θεσμικά ζητήματα. Μέχρι τώρα είχαν μάθει ως άλλοι Ναπολέοντες να παίρνουν όποια απόφαση ήθελαν, όποτε ήθελαν. Γι’ αυτό έφτασε εδώ που έφτασε το ποδόσφαιρό μας. Δεν αντέχουν σε κριτική όλα αυτά, δεν μπορούμε να μπούμε στο ίδιο κανάλι της λογικής. Εγώ προσωπικά αδυνατώ. Με όλα αυτά που συμβαίνουν από τη νυν διοίκηση, φαίνεται η νοοτροπία που έχουν κάποιοι άνθρωποι».


Για το τι θα συμβεί με τις δικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούν, αν αναλάβει την προεδρία της ΕΠΟ: «Είναι θέμα εφαρμογής των νόμων. Ας μην το προδικάσουμε ακόμα… Το σίγουρο είναι πως θα βοηθήσουμε στην επίσπευση της διαδικασίας. Είναι δυνατόν να υπάρχει κάτι επιλήψιμο και να μην βοηθάς; Αν δεν το κάνω, τότε κι εγώ είμαι υπόλογος. Μπαίνεις στο ίδιο κάδρο με τους άλλους αν δεν το κάνεις, διαπράττεις ουσιαστικά αδίκημα παράληψης».

«Επιθυμούσα πάντοτε τακτικούς δικαστές στα όργανα απονομής της δικαιοσύνης στην ομοσπονδία. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια απ’ αυτό… Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη. Εδώ κάποιοι θεωρούν τους δικαστές υπαλλήλους τους. Δεν το χωρούσε ο νους μου όταν είδα τον κ. Γκιρτζίκη να υπεραμύνεται της διάταξης των δικαστών. Ο δικαστής είναι δικαστής. Όποια απόφαση και να βγάλει, δεν μπορεί ο κ. Γκιρτζίκης να κρίνει από μόνος του αν κάποιος είναι καλός ή όχι. Είναι ανεπίτρεπτο αυτό! Τι είναι; Επιθεωρητής δικαστών, να παίρνει τον έναν από εδώ και να τον πηγαίνει αλλού; Όταν γίνονται τέτοια πράγματα σε μικρό διάστημα, όταν βλέπεις να ακυρώνονται αποφάσεις της ομοσπονδίας, τότε δημιουργείται κι ένα εύλογο ερώτημα στον κόσμο για τις δράσεις της ΕΠΟ».

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ