Ακόμα δύο χρυσά μετάλλια για την Ελλάδα από τους γίγαντες μας στο Ρίο!

mmls

mmls
Ακόμα δύο χρυσά μετάλλια στους 15ους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα η Ελληνική αποστολή των Γιγάντων της Ψυχής !

 

Το ένα μετάλλιο μετά το άλλο κατακτά η Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες των Γιγάντων Ψυχής στο Ρίο και η... συλλογή δεν σταματά !

 

 Ρίο 2016: "Χρυσός" ο Μάμαλος στην άρση βαρών σε πάγκο!

Ο Παύλος Μάμαλος, με 238 κιλά στην τρίτη προσπάθεια, κατέκτησε την πρώτη θέση, την οποία μάλιστα φρόντισε να συνοδεύσει και από ένα νέο παραολυμπιακό ρεκόρ.

Ο Μάμαλος, από τη συλλογή του οποίου έλειπε το χρυσό Παραολυμπιακό μετάλλιο, στην πρώτη προσπάθεια σήκωσε 233 κιλά, στην δεύτερη 234 και στην τρίτη και τελευταία 238, επίδοση που του χάρισε την πρώτη θέση. Στην τέταρτη προσπάθεια προσπάθησε να «σπάσει» το παγκόσμιο ρεκόρ, όμως δεν μπόρεσε να σηκώσει τα 243,5 κιλά που «έβαλε» στην μπάρα.

 

 

fernt

fernt

 

Ρίο 2016: Νέο χρυσό για την Ελλάδα από τον Σεν Τζον Φερνάντες στη σφαιροβολία

Μια ακόμα μεγάλη επιτυχία πανηγύρισε η ελληνική ομάδα των Παραολυμπιακών του Ρίο, σε ένα αγώνισμα, μάλιστα, που μας στέλνει για πέμπτη φορά στο βάθρο.

Ο Σεν Τζον Φερνάντες «καθάρισε» με Παραολυμπιακό ρεκόρ τον τελικό της σφαιροβολίας F53 και κρέμασε το χρυσό μετάλλιο στο στήθος, λίγη ώρα μετά την επίσης σπουδαία αντίστοιχη διάκριση του Παύλου Μάμαλου στην άρση βαρών.

Ο Φερνάντες πήρε αμέσως «κεφάλι» στην κατάταξη, με βολή στα 8.44μ. Ο Αμερικανός Σκοτ Σέβερν έμεινε να «κυνηγάει» τη σπουδαία αυτή επίδοση, πλησίασε σε απόσταση αναπνοής (8.41μ.) όμως δεν κατάφερε να τον προσπεράσει.

Αυτό ήταν το ενδέκατο συνολικά μετάλλιο για την ελληνική αποστολή, το τέταρτο χρυσό (δεύτερο για σήμερα) και πέμπτο (!) στο αγώνισμα της σφαιροβολίας.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ