Στο Σχολάρι Δήμου Βόλβης η 6η Πανελλήνια Πορεία Ελεύθερης Ιππασίας

algsx

algsx
Οι φίλοι των αλόγων απ’ όλη την Ελλάδα, δίνουν ραντεβού στο Σχολάρι του δήμου Βόλβης, στην 6η Πανελλήνια Πορεία Ελεύθερης Ιππασίας για ένα συναρπαστικό τριήμερο με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

 

6η Πανελλήνια Πορεία Ελεύθερης Ιππασίας στο Σχολάρι

 

Η 6η Πανελλήνια Πορεία Ελεύθερης Ιππασίας στο Σχολάρι του Δήμου Βόλβης αναμένεται να προσελκύσει ιππείς απ’ όλη την Ελλάδα, σε ένα τριήμερο γεμάτο εκδηλώσεις.

Για μια ακόμη χρονιά, οι φίλοι των αλόγων απ’ όλη την Ελλάδα, δίνουν ραντεβού στο Σχολάρι του δήμου Βόλβης, για ένα συναρπαστικό τριήμερο με εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

 

algsxb

algsxb

 

Από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου έως και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016, το Σχολάρι θα φιλοξενήσει την 6η Πανελλήνια Πορεία Ελεύθερης Ιππασίας που διοργανώνεται από τον Ιππικό Όμιλο Σχολαρίου.

 

plt

plt

 

Δίπλα από τους Πλάτανους του Σχολαρίου, χαρακτηρισμένους ως Μνημεία της Φύσης, ο Ιππικός Όμιλος Σχολαρίου, θα υποδεχθεί στις 09.00 το πρωί της Παρασκευής, μαθητές δημοτικών σχολείων και μικρά παιδιά, τα οποία θα ενημερωθούν από ειδικούς για τη θεραπευτική ιππασία και τα πολλαπλά οφέλη της.

Επίσης, θα παρακολουθήσουν επίδειξη πεταλώματος, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν βόλτες με άλογα και με πόνυ, αλλά και να συμμετέχουν σε παιδικά αγωνίσματα (τσουβαλοδρομίες, αυγοδρομίες κ.ά.).

Η ημέρα θα κλείσει με την πρώτη ιππική πορεία, με κατεύθυνση τη λίμνη Κορώνεια.

 

algsxc

algsxc

 

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, από το πρωί θα γίνει η επίσημη υποδοχή ιππέων και αλόγων από ολόκληρη την Ελλάδα.

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 16.00 με την παράδοση μαθημάτων πρώτων βοηθειών, από ειδικευμένους διασώστες.

Στις 17.30 αρχίζει η πρώτη μεγάλη έφιππη πορεία μήκους 10 χιλιομέτρων και ακολουθεί στις 18.30 σειρά από εντυπωσιακά ιππικά αγωνίσματα, ενώ το βράδυ έχει οργανωθεί γλέντι από τους διοργανωτές.

 Με τη μεγάλη έφιππη πορεία των 23 χιλιομέτρων, η οποία αρχίζει στις 11.00 το πρωί της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου 2016, με κατεύθυνση τον ορεινό όγκο της περιοχής, ολοκληρώνεται η 6η Πανελλήνια Πορεία Ελεύθερης Ιππασίας στο Σχολάρι.

 

pk2

pk2

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ