Το Γυμνάσιο Αγίου Γεωργίου στον Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης!

agmr

agmr
Με δεκατέσσερα παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς συνοδούς έδωσε βροντερό παρόν και το δικό του ξεχωριστό στίγμα το Γυμνάσιο Αγίου Γεωργίου στον 5ο Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης.

 

Η εμπειρία των παιδιών και των συνοδών τους ήταν ανεπανάληπτη και όλοι έμειναν κατενθουσιασμένοι από την συμμετοχή τους.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερης σημασίας συμετοχή για τους μαθητές μας που αποκτούν εμπειρίες ζωής και ταυτόχρονα έρχονται πιο κοντά στα ιδεώδη και στις αξίες του αθλητισμού, καθώς και στην χαρά της ομαδικής άθλησης !

Η στιγμή του τερματισμού και της απονομής των μεταλίων στα παιδιά ήταν μοναδική και ανεπανάληπτη !!!

Μακάρι να μπορέσουμε να διοργανώσουμε κάτι αντίστοιχο και μια τόσο σπουδαία διοργάνωση και στην περιοχή μας κάποτε.

 Θα πρέπει να αναφέρουμε πως τα παιδιά συμμετείχαν στον Ημιμαραθώνιο Θεσ/νίκης με πρωτοβουλία του κ. Σάκη Γρούδου.

*Στην διοργάνωση επίσης έλαβαν μέρος και μαθητές του Γυμνασίου Αρέθουσας, αλλά για εκείνα τα παιδιά θα υπάρξει ξεχωριστό ρεπορτάζ.

Επίσης άξιο επαίνου είναι το γεγονός πως οι καθηγητές των μαθητών έτρεξαν δίπλα στα παιδιά και τα φρόντιζαν από την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή σε όλη την διάρκεια του αγώνα !

Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου με υγεία !!!

 

 

agmrb

agmrb

 

Ανεπανάληπτη γιορτή ο «Νυχτερινός», έγινε η νύχτα μέρα στη Θεσσαλονίκη!

21.000 χαμόγελα και η ενέργεια της Protergia φώτισαν τη Θεσσαλονίκη, στο μεγαλύτερο νυχτερινό πάρτι δρόμου της χώρας. Την ωραιότερη δρομική εμπειρία της ζωής τους έζησαν περισσότεροι από 21.000 δρομείς κάθε ηλικίας, από 12 έως 95 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν στον Protergia 5ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης που θα μείνει αξέχαστος για τα ρεκόρ που τον συνόδευσαν, αλλά ακόμα περισσότερο για τις συγκινήσεις που πρόσφερε στους συμμετέχοντες!

Πρωταθλητές των μεγάλων αποστάσεων, Ολυμπιονίκες διαφόρων αθλημάτων, Παραολυμπιονίκες, άτομα με αναπηρίες, προσωπικότητες της πόλης και ολόκληρης της χώρας, καθώς και μαθητές, απόλαυσαν τη χαρά της συμμετοχής τους σε μία άδεια από αυτοκίνητα Θεσσαλονίκη, γεμάτη ήχο και χρώμα, που προσέφερε η παρουσία έξι σχημάτων ζωντανής μουσικής και τεσσάρων ραδιοφωνικών σταθμών. Η υψηλών προδιαγραφών διαδρομή, οι ιδανικές καιρικές συνθήκες και η ενθουσιώδης ατμόσφαιρα ήταν τα στοιχεία που προσέδωσαν ξεχωριστή απόλαυση στους συμμετέχοντες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν το προσωπικό τους ρεκόρ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ